şok oldum iyi adamdı ne zararı oldu ki girdi ceza evine,Allah yardım etsin.pasa55 yazdı: Pzr Nis 12, 2020 12:56 pmÇok çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun "BoT!" ceza evinde maalesef en kısa zamanda oda dönecektir yeni haritalar kendini bekliyor çünkü tekrardan teşekkür ederim sunucuma her zaman beklerimEnesReiS` yazdı: Pzr Nis 12, 2020 2:33 am Güzel serverin ve iyi bir ortamın var,eskiden baya oynardım sunucunda sevilen bir modun var ve insanlara karşı güzel bir ilgilenmen. Açıkçası BoT! diye isimli bir ortağın da vardı şu anda cs ye devam ediyor mu veya bırakmış mı bilemem ama yaptığı maplarda güzel. Aynı başarı ile bu sefer csduragi'de ilerlemen dileğiyle.. Başarılar.)
[TR] HoRRoR |Zombie Escape|'TR BEDAVA SILAHLAR
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 217
EnesReiS` yazdı: Pzr Nis 12, 2020 3:01 pmşok oldum iyi adamdı ne zararı oldu ki girdi ceza evine,Allah yardım etsin.pasa55 yazdı: Pzr Nis 12, 2020 12:56 pmÇok çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun "BoT!" ceza evinde maalesef en kısa zamanda oda dönecektir yeni haritalar kendini bekliyor çünkü tekrardan teşekkür ederim sunucuma her zaman beklerimEnesReiS` yazdı: Pzr Nis 12, 2020 2:33 am Güzel serverin ve iyi bir ortamın var,eskiden baya oynardım sunucunda sevilen bir modun var ve insanlara karşı güzel bir ilgilenmen. Açıkçası BoT! diye isimli bir ortağın da vardı şu anda cs ye devam ediyor mu veya bırakmış mı bilemem ama yaptığı maplarda güzel. Aynı başarı ile bu sefer csduragi'de ilerlemen dileğiyle.. Başarılar.)
İftira diyelim kardeşim yani herhangi bir suçtan dolayı felan değil az kaldı zaten çıkacak
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 217
Teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun özelden Bi mesaj atarsan sevinirim bu arada
Linklerini gizle |
-
beyler ben konu atcamda nerden atılıyo link atarmısınız
Linklerini gizle |
-
Burası klan tanıtım konusu senden isteğim biraz forumu araştır zaten karışık bir forum değil aradığın şeyi hemen bulursun.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM
Hocam, birazcık daha geliştirme yaparsan, eski tayfa tekrar sizi bulacaktır. Başarılar.pasa55 yazdı: Pzr Nis 12, 2020 12:34 amHocam öncelikle sunucumuza olan ilginizden dolayı teşekkür ediyorum estahfurullah yanlış anlama ne haddimize gelişen ze modu dediğiniz o modlar şuan da siz de yanlış anlamayın küçücük çocukların ellerinde bile dolaşıyor ve haddinden fazla ze serveri bulunuyor hepsi de aynı mod aramızdaki fark ise işte bu hazır mod alıp bir şeyler yapmaya çalışmıyoruz ayrıca daha fazla bir sürü özellik aklımda var sırf böyle nasıl olacak diye bu modu kurdum anlayışın için teşekkür ederim.` White* yazdı: Pzr Nis 12, 2020 12:13 am Yıllardır oynuyorum bu serverde, fakat bu sefer gerçekten yok yok yok. Gelişen ZE modunda bu sefer çok geride kalmışın. Bayadır bu sw yi biliyorum. Bomba desenleri bile aynı. Eski kafalısınız desem inşallah yanlış anlamazsın.
Linklerini gizle |
-