Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Maşallahımız var

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

EnesReiS`
Clan İsmi: RESPECT CLAN

Maşallahımız var

Mesaj gönderen EnesReiS` »

bir an cs bitti demiştik,eskilerin oyununu çoğu oyunla başardık pubg,csgo vb.. hiçbir oyunda bu gibi özellikler bulunamadı ilki başardık :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

Maşallahımız var

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

csduragi.fun da doluluk olurmu arkadaslar jail açsam

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Fatih ~ EjderYa
İletişim:

Maşallahımız var

Mesaj gönderen Fatih ~ EjderYa »

Özcan Örs yazdı: Sal Nis 07, 2020 12:59 am
Sonuna kadar hak veriyorum sağlıktan daha önemli bir şey yoktur arkadaşlar ablamın bugün CORONA virüsü olduğunu öğrendim emin olun bundan daha acı bir şey yoktur.
Geçmiş olsun. Kurtulan çok insan var. Umarım ablanda o insanlardan olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
AlperYilmazOfficial
Clan İsmi: TeamTR GaminG
İletişim:

Maşallahımız var

Mesaj gönderen AlperYilmazOfficial »

Ayaz Hepyek yazdı: Sal Nis 07, 2020 1:31 am csduragi.fun da doluluk olurmu arkadaslar jail açsam
neden olmasın evax fun aralığında serverini fulledi : )

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Maşallahımız var

Mesaj gönderen Özcan Örs »

OPC Line yazdı: Sal Nis 07, 2020 1:19 am
Yek'-ta yazdı: Sal Nis 07, 2020 12:11 am Ben bu durumdan sizin aksinize rahatsızım. Tabii ki de Ömer TELLİnin kazanmasını isterim. Şunu da düşünün, korona olmasa 1.6 dolar mıydı? Sadece 1.6 değil, bütün online oyun sunucuları dolu. LoLe girerken bile sıraya alıyor. Bunu düşünerek oynamak zor, ama iyi. İnsanlar evlerinde dedirtiyor. Bu konuyu değiştirelim bence. Bu durum daha ne kadar devam edecek? 6000 oyuncu görmek bu dönemde, bir başarı değildir. Ömer TELLİnin sunuculari yok satması, bu dönem için bir başarı değildir. Başarı burada bu dönemi atlattiktan sonra kalan oyuncularda olur. Ve yorum yapar iken şunu düşünerek yapın; bazıları hastahanede can derdinde zor dönemden geçiyorlar. Bizler iyiyiz, ama iyi olmayanlar da var. Belki biz de yarın iyi olmayacağız, ve belki de yarın bu sunucularda oynayanların sayısı çok çok azalacak.
İyi olun, güvende kalın. Evden çıkmayın, bilgisayara yapışıp kalmayın, arada kalkın evde spor yapın. Yediklerinize dikkat edin. Kitap okuyun, film izleyin, karşı cins ile varsa sohbetiniz konuşun. Arkadaşlarınız ile Skype üzerinde görüntülü konuşun. Discord sunucusuna çekin bir müzik botu arkadaşlarınız ile beraber müzik dinleyin. Oyun oyun oyun demeyin. Gözlerinizi sık sık dinlendirin. Camı açın uzaklara bakın. Sürekli yakın mesafeye bakmayın. Sağlığınıza dikkat edin.
Sonuna kadar hak veriyorum sağlıktan daha önemli bir şey yoktur arkadaşlar ablamın bugün CORONA virüsü olduğunu öğrendim emin olun bundan daha acı bir şey yoktur.

geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin ortak. Umarım tez zamanda iyileşir sağlığına kavuşur. :cry:
Çok teşekkür ederim samet im inşallah en kısa zamanda iyileşir inşallah ki bize de bulaşmamıştır. Sadece dualarınızı eksik tutmayın yeterli.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
İletişim:

Maşallahımız var

Fatih ~ EjderYa yazdı: Sal Nis 07, 2020 1:37 am
Çok teşekkür ederim fatih im inşallah inşallah bunu kalpten ve içtenlikle söylüyorum ALLAH tez vakitte bu dünyadan atar bu belayı şuan yapmamız gerken tek şey dua ve korunmak. Ama emin olun ki ilk başta maske korur sanırsınız ama günü gelince sadece duaların koruduğunu anlarsınız. Yaşamadan kimse bilmiyor 🙏

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
AlperYilmazOfficial
Clan İsmi: TeamTR GaminG
İletişim:

Maşallahımız var

Mesaj gönderen AlperYilmazOfficial »

Özcan Örs yazdı: Sal Nis 07, 2020 2:54 am
Çok teşekkür ederim fatih im inşallah inşallah bunu kalpten ve içtenlikle söylüyorum ALLAH tez vakitte bu dünyadan atar bu belayı şuan yapmamız gerken tek şey dua ve korunmak. Ama emin olun ki ilk başta maske korur sanırsınız ama günü gelince sadece duaların koruduğunu anlarsınız. Yaşamadan kimse bilmiyor 🙏
hiç bir sorun olmadan atlatacaktır, geçmiş olsun tekrardan..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
İletişim:

Maşallahımız var

AlperYilmazOfficial yazdı: Sal Nis 07, 2020 3:47 am

Çok sağol alper im inşallah devletimiz başta olmak üzere ablam ve tüm dünya da ki hastalar bu durumu atlatır 🙏

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

Maşallahımız var

Mesaj gönderen noeldayi »

608 sunucu var dahada ip çıkmaz umarım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

tovanja34

Maşallahımız var

Mesaj gönderen tovanja34 »

Özcan Örs yazdı: Sal Nis 07, 2020 4:22 am
AlperYilmazOfficial yazdı: Sal Nis 07, 2020 3:47 am

Çok sağol alper im inşallah devletimiz başta olmak üzere ablam ve tüm dünya da ki hastalar bu durumu atlatır 🙏
Dualarımız ablanla inşallah iyileşir Allah herzaman iyilik yapanın yanındadır , en kısa zamanda atlatır amin 🙏 😕

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala