Hoşgeldiniz sesi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 73
Hoşgeldiniz sesi
Bir Zamanlar 2 yıl önce falan hoşgeldiniz eklentisi vardı. Servere oyuncu girince hoşgeldiniiz diye ses çıkarıyordu.O plugini çok aradım ama bulamadım. Elinde olan var mıdır?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: [R]edWorse
Hoşgeldiniz sesi
Ses dosyasını sound/misc klasörüne atın.DehaBihan57 yazdı: Pzt Mar 30, 2020 7:08 pm Bir Zamanlar 2 yıl önce falan hoşgeldiniz eklentisi vardı. Servere oyuncu girince hoşgeldiniiz diye ses çıkarıyordu.O plugini çok aradım ama bulamadım. Elinde olan var mıdır?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
-
Hoşgeldiniz sesi
plugins.ini'de yüklediğiniz dosyayı .amxx olarak aktifleştirdiniz mi ?
Linklerini gizle |
-
-
Hoşgeldiniz sesi
Pluginden kaynaklı bir şey olabilir veya ses dosyasını belirtilen konuma yükleyip yüklemediğinizi kontrol edin. Ayrıca, plugini yüklerken herhangi bir hata aldınız mı yoksa sıkıntısız bir biçimde yüklendi mi ?
Linklerini gizle |
-
Hoşgeldiniz sesi
Ses dosyasında sorun yok, plugin i sildim başka birisinin plugininden denedim yine olmadı. Herhangi bir hata da olmadı başarılı dedi.
Linklerini gizle |
-
Hoşgeldiniz sesi
Attığım eklentiyi kullanıyorum sorunsuz çalışıyor ses dosyasını sound/misc buraya atıp birdaha deneyin eklenti içerisinde oynama yapmayın
Linklerini gizle |
-
Hoşgeldiniz sesi
Tekrar denedim ama yine aynı. Yalnız dikkatinizi çekerim ses dosyasının adı hosgeldiniz.wav.mp3 yani mp3 formatında. Hata bundan kaynaklanıyor olmasın?
Linklerini gizle |
-
Hoşgeldiniz sesi
Panelimde bu şekil yüklü ama bende sorunsuz çalışıyor.muygun4505 yazdı: Çrş Nis 01, 2020 4:13 pm Tekrar denedim ama yine aynı. Yalnız dikkatinizi çekerim ses dosyasının adı hosgeldiniz.wav.mp3 yani mp3 formatında. Hata bundan kaynaklanıyor olmasın?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |