Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Teamspeak durumu nedir?

Team Speak 3 hataları, server durumları ve bilgi paylaşımı

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
Clan İsmi: TeamTR GaminG
İletişim:

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen AlperYilmazOfficial »

Elimde bulunan bir çok lisans bulunmakta, Ömer abim isterse hepsi onundur yeterki teamspeak3 satışları başlasın : )
@ENESİZM @400gb :D
90255100_916959542087619_4817943340257378304_n.jpg
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
İletişim:

Teamspeak durumu nedir?

ElitGaminG yazdı: Çrş Mar 25, 2020 11:19 pm 6 aydır bir firmadan hizmet alıyoruz, senelik olarak alım yaptım. Herhangi bir düşme ping girmesi vs. yok ts3 yurtdışına kapalı problem olmuyor yurtdışı oyuncuları yok zaten serverımızda :) http://prntscr.com/rmrqna 26 gündür açık sanırım ben hiç kapalı olarak görmedim :) Eğer ki ts3 hizmeti gelicekse dışarıdaki firmalardan da alım yapma şansımız olsun. Tercihe göre sizi veya diğer firmaları kullanırlar.
Yurt dışına kapalı olan sunucular, report edildikten 1 hafta sonra blackliste alınıyor, onu düzeltmenizi öneririm, aklı sıra size bunu yapmak için çaba sarfedecek boş insanlar olacaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
İletişim:

Teamspeak durumu nedir?

Boş sunucumda 6 aydır devam eden lisansımın süresini 1 sene daha uzattım, Lisansa ihtiyacı olanlar var ise, csdurağı müşterisine tamamiyle ücretsizdir, diğer sunuculardaki arkadaşlara parayla bile satmıyacağım.
LİSANS.jpg
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen ulyoS »

@AlperYilmazOfficial bir gönderiver yahu, Ts3 lazım büyük geliyoruz :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

omerulku19

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen omerulku19 »

Bence Csduragi Eski Yerine Geri Dönmeli Tekrardan Ts3Csd Acılmalı Cs 1 6 ortamı canlandırılmalı Benim Düşünceme Göre Eskisi Gibi Olması gerekiyor Ufaktan 100 de 50 Doluluk Oranını Göresekte Csduragi İçin Yeterli Miktar Değildir Eskisi Gibi Olmasını Tavsiye Ederim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen ENESIZM »

firmalara çok aldanıyorsunuz, önceden Ömer Telli'de güvenmemenizi söylemişti. lisans ayağına, %9999 koruma ayağına giriyorsunuz. sonra elinizde patlıyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

mehmetemmi

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen mehmetemmi »

merhabalar benim şuanki aldıgım firmadan memnunum koruma ve eski yeni sürümler için giriş yaptırabiliyorum.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

istiklal_lin
Clan İsmi: dreacy'

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen istiklal_lin »

ENESIZM yazdı: Prş Mar 26, 2020 1:39 am firmalara çok aldanıyorsunuz, önceden Ömer Telli'de güvenmemenizi söylemişti. lisans ayağına, %9999 koruma ayağına giriyorsunuz. sonra elinizde patlıyor.
Kesinlikle,şahit oldum ki ters düştüklerinde direkt kapatmışlardı mağdur etmişlerdi müşterinin biri.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Escobar.

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen Escobar. »

Ömer bey malum, csdurağı teamspeak 3 hizmetini sonlandırmasının sebebini sürekli blacklist yemesinden dolayı; domain değiştirme ve ip değiştirme uğraştırıcı olduğu için böyle bir karar aldığınızı düşünüyorum. Fakat bir kaç sorum olacak.

Öncekisi gibi crack sistem kullanır iseniz malum blacklist olayı yine aynı olur. Nasıl bir çözüm getirmeyi düşünüyorsunuz.

Sunucu ddos koruması: Zamanında ovh kullanılıyordu. Fakat şimdi günümüzde koruması berbat. Türkiye'de ki ddos korumalarına bakar isek Türkiye'de tek bir kişinin koruması güzel ve çoğu kişi bunu biliyor.(isim vermeyeceğim) Fakat bu firmanında teamspeak 3 sunucularına giriş sorunu var. DDoS saldırısı gelince girişleri kapanıyor.

Panel kullanımı;

Önceden csdurağı tspanel idare ederdi. Fakat yeni bir ts kiralaması yapınca kişi yedek atamıyor. Mecbur tek tek baştan eliyle yapıyordu. CSDurağı teamspeak 3 hizmeti getirir ise yeni tspanel de şunların olmasını isterim;

-Gizli bir I'm bot yetkisi.
- Yedek alma, yedek atma, yedek indirme ve yedeği yükleme

Veya şu da olabilir, cs sunucularının ip adresi ile aynı teamspeak 3 adresine giriş yapma şeklinde de olabilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Adam konuda size fransa dan sorular sormuş sizde adana dan cevaplar vermişsiniz. Konu iyice uçtu gitti 😕
En son Özcan Örs tarafından Cum Mar 27, 2020 3:35 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala