Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Teamspeak durumu nedir?

Team Speak 3 hataları, server durumları ve bilgi paylaşımı

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Ya kısacası arkadaşlar uzatmaya gerek yok %97 oran ile gelmesi tarafındayız hemde şu zaman da alıcısı da çok olur. Ama sistem şöyle mı olacak en son kapanmadan önce denmişti ki artık kimse kafasına göre alamayacak ts3 her ip kendi ts3 unu alamadığı sürece başkası alamaz diye onu göremedik tabi ki kapandı. Yoksa gene ilk 30 ip için mı geçerli

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

tovanja35

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen tovanja35 »

Özcan Örs yazdı: Çrş Mar 25, 2020 12:45 am Ya kısacası arkadaşlar uzatmaya gerek yok %97 oran ile gelmesi tarafındayız hemde şu zaman da alıcısı da çok olur. Ama sistem şöyle mı olacak en son kapanmadan önce denmişti ki artık kimse kafasına göre alamayacak ts3 her ip kendi ts3 unu alamadığı sürece başkası alamaz diye onu göremedik tabi ki kapandı. Yoksa gene ilk 30 ip için mı geçerli
Bence olmasın ha 30 almışsın ha 250 ne fark eder sonuç olarak rakam okadar bence rekabet olsun derim benim düşüncem

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
İletişim:

Teamspeak durumu nedir?

tovanja35 yazdı: Çrş Mar 25, 2020 1:10 am
Özcan Örs yazdı: Çrş Mar 25, 2020 12:45 am Ya kısacası arkadaşlar uzatmaya gerek yok %97 oran ile gelmesi tarafındayız hemde şu zaman da alıcısı da çok olur. Ama sistem şöyle mı olacak en son kapanmadan önce denmişti ki artık kimse kafasına göre alamayacak ts3 her ip kendi ts3 unu alamadığı sürece başkası alamaz diye onu göremedik tabi ki kapandı. Yoksa gene ilk 30 ip için mı geçerli
Bence olmasın ha 30 almışsın ha 250 ne fark eder sonuç olarak rakam okadar bence rekabet olsun derim benim düşüncem
Önune iki seçenek koysunlar cs1 mı cs252 mı sen kalkıp 252 yi seçmezsin eminim. Rakam ciddi şekilde fark ediyor emin olabilirsin

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
Clan İsmi: TeamTR GaminG
İletişim:

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen AlperYilmazOfficial »

Özcan Örs yazdı: Çrş Mar 25, 2020 2:30 am
Önune iki seçenek koysunlar cs1 mı cs252 mı sen kalkıp 252 yi seçmezsin eminim. Rakam ciddi şekilde fark ediyor emin olabilirsin
zorunlu seçilmesi lazım, sen zaten domain ve nickname ile yönlendirme yapabilirsin, cs252 gidip ts123ü seçerse çok karışık olur bence :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
İletişim:

Teamspeak durumu nedir?

AlperYilmazOfficial yazdı: Çrş Mar 25, 2020 3:00 am
Özcan Örs yazdı: Çrş Mar 25, 2020 2:30 am

zorunlu seçilmesi lazım, sen zaten domain ve nickname ile yönlendirme yapabilirsin, cs252 gidip ts123ü seçerse çok karışık olur bence :)
Aynen öyle bence en kısa sürede gelinmesi taraftarıyım Ömer telli nin talep açması bence daha iyi olur böylece kim istiyor kim istemiyor belli olur

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

AlperYilmazOfficial
Clan İsmi: TeamTR GaminG
İletişim:

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen AlperYilmazOfficial »

Bu günler baya güzeldi, ÖmerTelli eminim açmaya karar vermiştir bu kadar insanı kırmak istemez :D
Gece 2.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

REYNMENNN
Server Ip/DNS: 213.238.173.40
Clan İsmi: ResurRectioN™

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen REYNMENNN »

ömer abi ts3 sunucum çok sıkıntı kendisinden pek memnun değilim eskisi gibi csduragından almak istiorum açık olmak gerekirse

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ElitGaminG
Server Ip/DNS: cs21.csduragi.com
Clan İsmi: eLit gAming

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen ElitGaminG »

6 aydır bir firmadan hizmet alıyoruz, senelik olarak alım yaptım. Herhangi bir düşme ping girmesi vs. yok ts3 yurtdışına kapalı problem olmuyor yurtdışı oyuncuları yok zaten serverımızda :) http://prntscr.com/rmrqna 26 gündür açık sanırım ben hiç kapalı olarak görmedim :) Eğer ki ts3 hizmeti gelicekse dışarıdaki firmalardan da alım yapma şansımız olsun. Tercihe göre sizi veya diğer firmaları kullanırlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

thiefmasterz61
Clan İsmi: SaviorGaming
İletişim:

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen thiefmasterz61 »

Vallahha 3.1.10 yani eski sürüm kullanıyorum bir yerden ts3 aldım çok memnunum gerçekten yurt dışı lokasyonlu o yüzden sıkıntı yaşamıyoruz fakat açarsanız neden almayalım hem eski sürüm hemde yeni sürüm girebileceği ortak bir ts3 olabilir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Teamspeak durumu nedir?

Mesaj gönderen ENESIZM »

ElitGaminG yazdı: Çrş Mar 25, 2020 11:19 pm 6 aydır bir firmadan hizmet alıyoruz, senelik olarak alım yaptım. Herhangi bir düşme ping girmesi vs. yok ts3 yurtdışına kapalı problem olmuyor yurtdışı oyuncuları yok zaten serverımızda :) http://prntscr.com/rmrqna 26 gündür açık sanırım ben hiç kapalı olarak görmedim :) Eğer ki ts3 hizmeti gelicekse dışarıdaki firmalardan da alım yapma şansımız olsun. Tercihe göre sizi veya diğer firmaları kullanırlar.
şikayet edilirse blacklist yersiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala