Ciddi Sorun
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 221
Ciddi Sorun
Ve amx_gag Serverde en aktif kullanılan eklenti sayın hocam, paneldekini kapatıp kullanabileceğimiz amx_gag eklentisi var mı?
Link: | |
Linklerini gizle |
Ciddi Sorun
Benim güncel olarak verdiğim chat eklentisi yok, olan da panelde kurulu zaten. Dediğim gibi, bir sonrakinde ne yetkisi varmış amx_who üzerinden bakarsanız az çok bir şeyler kafamızda canlanır.
Malesef alternatif bildiğim gag eklentisi yok.
Linklerini gizle |
-
Ciddi Sorun
Ayrıyeten bu Bug yapan arkadaş 2 gündür Gene anlamadığımız bir şekilde sayda yazmamasına rağmen De_dust2 haritasına cevirip duruyor. Ben bunu panel güncellemesi sanıyordum lakin sanırım güncelleme değil.Yek'-ta yazdı: Cmt Mar 21, 2020 9:42 pm Benim güncel olarak verdiğim chat eklentisi yok, olan da panelde kurulu zaten. Dediğim gibi, bir sonrakinde ne yetkisi varmış amx_who üzerinden bakarsanız az çok bir şeyler kafamızda canlanır.
Linklerini gizle |
-
-
Ciddi Sorun
Şöyle birşey keşfettim;
Bu adamın Serverde Oldugu zamanlarda Adamın konuşmaları ve bizim konuşmalarımız loglarda çıkmıyor nedense loglarda konuşmaları arıyorum suankı konusmalar var gecmıstekı konusmalar da var ama adamla olan konuşmalar yok resmen
Bu adamın Serverde Oldugu zamanlarda Adamın konuşmaları ve bizim konuşmalarımız loglarda çıkmıyor nedense loglarda konuşmaları arıyorum suankı konusmalar var gecmıstekı konusmalar da var ama adamla olan konuşmalar yok resmen
Linklerini gizle |
-
Ciddi Sorun
[ 21-03-2020 18:09:19 ] [ 88.228.66.84 ] [ STEAM_2:0:1734889441 ] [ I aM Mu$a ] amx_ungag mu$a
Yukarıdaki Kayıttaki Kişi bugu yapan.
Yukarıdaki Kayıttaki Kişi bugu yapan.
Linklerini gizle |
Ciddi Sorun
yetkileri nedir? ve muhtemelen gag eklentisindeki bugı kullanıyor. Gag eklentisini bir müddet kapatın.
Linklerini gizle |