Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

TeamTR Yasağı H.K

Yasaklı clan veya kişilerin tekrar aramıza katılabilmesi bu bölümü kullanarak açıklama yapması gerekmektedir.
Konu açarken yasaklanan klanın ismi, e posta adresi ve yasaklandığı forum linki verilmez ise konu onaylanmayacaktır

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
HocaCSDx

TeamTR Yasağı H.K

Mesaj gönderen HocaCSDx »

Yasaklanan clan veya kişinin ismi, kullandığı nicki: @IMANSIZ WINSTON HOCA - TeamTR

Panelde kayıtlı olan e posta adresi: SIFIRLANMIŞTIR.
Forum üzerindeki yasaklanma linki : Silinmiş çok aradım ama bulamadım

Başta @OmerTELLİ @Yek'-ta ve diğer adminler olmak üzere tüm herkesten özür dilerim, yapılanlar çocukca ve cahilceydi bunu çoğu tanıdığım clanlar ile konuşarak zaten belirttim.
Şuan hiç bir clan ile sorunum bulunmamakta ve daha iyisi turnuvalarda bile çoğu csd clanına destek vermekteyim.
Düzeldiğimi bir çok insan gördü, ömer abiye whatsapp'dan belirttiğim gibi artık csdurağı ile alakalı hiç bir kötü gönderide veyahut olayda biz bulunmayacağız ve o kötü gönderinin her türlü karşısında bulunacağız.
Yapılan tüm hatalar adına sizlerden özür diliyorum.
Csdurağı gibi bir sunucuda bizde gerçekten bulunmak isteriz, şimdiden tüm herkese teşekkürlerimi sunar başarılar dilerim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

MustafaBaskan

TeamTR Yasağı H.K

Mesaj gönderen MustafaBaskan »

Selam.

Öncelikle başta TeamTR klanının ve Alper'in ne kadar değiştiğini kendi gözlerimle gördüm. İnsanları eğlendirmek için çeşitli etkinlikler/turnuvalar düzenliyorlar, eğleniyorlar. Eskisi gibi değiller yani. Kendi hallerinde takılan bir ekip. Ve hepsi saygılı sevgi dolu insanlar.

Umarım yasağınız kaldırılır. İyi akşamlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
HocaCSDx

TeamTR Yasağı H.K

MustafaBaskan yazdı: Cum Mar 20, 2020 11:02 pm Selam.

Öncelikle başta TeamTR klanının ve Alper'in ne kadar değiştiğini kendi gözlerimle gördüm. İnsanları eğlendirmek için çeşitli etkinlikler/turnuvalar düzenliyorlar, eğleniyorlar. Eskisi gibi değiller yani. Kendi hallerinde takılan bir ekip. Ve hepsi saygılı sevgi dolu insanlar.

Umarım yasağınız kaldırılır. İyi akşamlar.
Öncelikle hayırlı olsun yasağın kalmış adına sevindim : ) yorumun içinde ayrıca çok teşekkür ederim kolay gelsin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

LoseBasgan
Clan İsmi: MoonGaming

TeamTR Yasağı H.K

Mesaj gönderen LoseBasgan »

Değiştiğine inaniyorum umarım yasağınız kaldırılır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

JB[EREN]JB

TeamTR Yasağı H.K

Mesaj gönderen JB[EREN]JB »

Burada bizim değil, saldırı attığı ve zarar verdiği sunucu ve kişilerin görüşleri önemli. Bırakalım onlar bu konuya ne diyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
HocaCSDx

TeamTR Yasağı H.K

JB[EREN]JB yazdı: Cum Mar 20, 2020 11:08 pm Burada bizim değil, saldırı attığı ve zarar verdiği sunucu ve kişilerin görüşleri önemli. Bırakalım onlar bu konuya ne diyor.
saldırı yaptığım çoğu clan neredeyse kapatmış, ama tabi haklısın ben sonuna kadar özürümü dilemeye hazırım, bundan önce zaten çoğu kişi ile görüşerek sorunlarımı halettim, inşallah hepimiz için hayırlısı olur teşekkür ederim yorumun için

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

OmerMETE
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Jail.AtalantaJB.Com
Clan İsmi: Atalanta Gaming
İletişim:

TeamTR Yasağı H.K

Mesaj gönderen OmerMETE »

Herkese merhaba 👋, kendimi kısa bir şekilde tanıtmak gerekirse Atalanta [29] gaming’in sahibiyim.
Aramızda Alperen(imansız)a önyargılı olan arkadaşlar var ki bende zamanında sizin gibi Alperen’e ön yargılıydım. Zaman geçti hatta yıllar geçti eski ortamlar eskide kaldı artık yenilenme vakti. Ve şuanda belirtmek isterimki Alperen işinde başarılı, iyi saygılı tertemiz bir kardeşimizdir. Senelerdir csdurağında boy gösteriyoruz başka sunucularda ismimizi asla geçirmedik ve ben bu süre boyunca hiç bir klan veya oyuncuya böyle bir yorum belirtme isteğiyle yaklaşmadım bu ilk ve sondu. O aradığım kişi alperendi🤙
Bence bir şans verilmeli.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

TeamTR Yasağı H.K

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

arkadaşlara katılıyorum birşans verilmeli aramız kotu olsada fakat hersey geride kaldı asıl olan ileriye bakmak..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Mustafa Kemal1
Server Ip/DNS: csxx. Csduragi.com
Clan İsmi: kaoS GamınG
İletişim:

TeamTR Yasağı H.K

Mesaj gönderen Mustafa Kemal1 »

Arkadaşlığımız bir öyle bir böyle geçti ancak her ne kadar düzeldiğine inanmak istesem de Kitaba, ALLAH'A Sövdüğünü duydum kaç kere :cry: ama o senin sorunun umarım yasağın kalkar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
HocaCSDx

TeamTR Yasağı H.K

Mustafa Kemal1 yazdı: Cmt Mar 21, 2020 12:08 am Arkadaşlığımız bir öyle bir böyle geçti ancak her ne kadar düzeldiğine inanmak istesem de Kitaba, ALLAH'A Sövdüğünü duydum kaç kere :cry: ama o senin sorunun umarım yasağın kalkar.
1.5 seneye yakındır ağzımdan hiç öyle birşey çıkmadı, teamspeak3 sunucuları satmaktayım, birsürü projem ve sitelerim bulunmakta, sence böyle birşey yapabilirmiyim ondan önce gerçekten ciddi söylüyorum ALLAH korkum var.
kimden duyduğunu bilemem fakat herşeyimi katarak söylüyorum yalan söylemiş.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli