plugin için basit bir edit
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 218
merhaba arkadaşlar kolay gelsin , bu pluginde say komutlarıyla itemi alabiliyoruz pluginci arkadaşlar say komutlarını pluginde göreceklerdir benim isteğim şudur ;
1-) bu plugindeki item say komutu ile alınmasın.
2-) bu plugindeki item sis bombası alır almaz elimize gelsin yani sis bombasına entegre olsun herhangi bir komut ile alınmasın.
ilgilenen arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.
1-) bu plugindeki item say komutu ile alınmasın.
2-) bu plugindeki item sis bombası alır almaz elimize gelsin yani sis bombasına entegre olsun herhangi bir komut ile alınmasın.
ilgilenen arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: CoveteuS
Bildigim Kadarıyla Komutsuz Hiçbirşey Olmaz. İsterse Menu Olsun
Linklerini gizle |
-
pluginci arkadaşlar demek istediğimi anladılar sadece entegre edilecek say komutlarını değiştiriziz sorun değil ama bu itemi almak için saydan birşey yazmayalım yani elimize sis alır almaz bu gelsin mesela onu istiyorum.
Linklerini gizle |
-
Al buyur haci bunu kullan cvar komutlari mevcut ister sis bombasina ister diger bombalara otomatik kaydet damagesim kadar hersey icinde var .
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
usta bu normal dondurucu mu benim foruma atmış olduğumun şekli farklı buz küpü içine alıyor dondurduğu zaman eğer bu düşündüğümse bendede mevcut butegmen52 yazdı:Al buyur haci bunu kullan cvar komutlari mevcut ister sis bombasina ister diger bombalara otomatik kaydet damagesim kadar hersey icinde var .
[DONDURUCU].rar
Linklerini gizle |
-
kup sekline almiyor nornal donduruyor kup sekline alan spr varsa bundaki spr nin ismini kullanarak yukle sorun olmaz.
Linklerini gizle |
@Blue
Menüler komutsuz açılabilir. publicte menünün publicleri ile belirtilen değerlerinin 1 ini (id mesela ortak olucak) yazdığınız zaman menüyü yada başka birşeyi otomatik yaptırabilirsiniz.
@memoby Senin cevaba gelirsek Ektedir.
Menüler komutsuz açılabilir. publicte menünün publicleri ile belirtilen değerlerinin 1 ini (id mesela ortak olucak) yazdığınız zaman menüyü yada başka birşeyi otomatik yaptırabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
teşekkürler çaışmakta fakat mesela oyuncu buz küpüne girdiği zaman yavas yavasta olsa içinden çıkabiliyor. ben 3 saniye boyunca kımıldamadan içinde dursun istiyorum sonrada etkisi kaybolsun devam etsin istiyorum. cvar ayarlarıylada oynadım fakat pek başarılı olamadım.redarmygaming yazdı:@Blue
Linklerini gizle |
@memoby buyur birşeyler yaptım. denemedim bir dene..
Linklerini gizle |