SQL Güncelleme ve Silme işlemi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 33
Peki ne kullanacağım. Diğer rcon class'larında bu özellikler yok.
Link: | |
Linklerini gizle |
İsime göre baktırmaktan bahsediyorum. Baştaki attığımda steamid ne ise ona göre güncelliyor.rennie yazdı: Cmt Oca 11, 2020 1:54 pm Peki ne kullanacağım. Diğer rcon class'larında bu özellikler yok.
Eğer sunucuyu yormaz ise kullan sana kalmış.
Linklerini gizle |
-
Yok dediğini anladım zaten ondan yana sıkıntı yok.
Sunucuyu yorar mı bilmiyorum. İzleyip log kayıtlarına bakmam lazım. Ne kadar ram harcıyor vs vs..
Sunucuyu yorar mı bilmiyorum. İzleyip log kayıtlarına bakmam lazım. Ne kadar ram harcıyor vs vs..
Linklerini gizle |
Sanırım eklentiyi başka bir sunucu için yada kendiniz için istiyorsunuz. Bu işlemleri csd de yapamazsınız.
Rcon query ile herşeyi yaptırabilirsiniz. Fakat işlemlerde sma kullanmak zorunda kalacaksınız ve hostun bağlanma hızına göre gecikmeler olacak. Fakat bu şekilde tamamen güvenliksiz bir bağlantı sağlayacaksınız.
Rcon query ile herşeyi yaptırabilirsiniz. Fakat işlemlerde sma kullanmak zorunda kalacaksınız ve hostun bağlanma hızına göre gecikmeler olacak. Fakat bu şekilde tamamen güvenliksiz bir bağlantı sağlayacaksınız.
Linklerini gizle |
Dolaşırken BU KONUNA denk geldimrennie yazdı: Cmt Oca 11, 2020 1:54 pm Peki ne kullanacağım. Diğer rcon class'larında bu özellikler yok.
Dedikleri şey konsola komut gönderip gelen veriyi ekrana yazdırmak. Ben de eskiden bu şekilde slotluk yazıyordum ve bunları onun içerisinde entegre ettim.
Burada bahsedilen konsola web_getplayers yazarak oyuncuların verilerini sunucu konsoluna aktarmak. Bende orada belirtilen eklenti üzerine düzenlemeler yapıp gelen veriyi orada belirtilen komutlar ile array çevirerek ekrana yazdırdım.
Eklentinin döndürdüğü kısım;

Php ile çekerken;

Dosyayı ve eklentiyi bırakıyorum incelersin
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
enum _:kaydet {
ID,
ISIM[32],
SID[32],
Kills,
Deaths,
TAKIM[10],
CANLI,
SILAH,
SAGLIK
}
public plugin_init()
{
register_plugin("Extra RCON Info", "0.1", "Somebody")
register_srvcmd("web_getplayers", "cmdWebGetPlayers")
}
public cmdWebGetPlayers()
{
new iPlayers[32], iPlayersNum,iPlayer
new veriler[kaydet]
get_players(iPlayers, iPlayersNum)
server_print("[")
for( new i = 0; i < iPlayersNum; i++ )
{
iPlayer = iPlayers[i]
get_user_name(iPlayer, veriler[ISIM], 31)
get_user_authid(iPlayer, veriler[SID], 31)
veriler[Kills] = get_user_frags(iPlayer)
veriler[Deaths] = get_user_deaths(iPlayer)
get_user_team(iPlayer,veriler[TAKIM],31)
veriler[CANLI] = is_user_alive(iPlayer)
veriler[SILAH] = get_user_weapon(iPlayer)
veriler[SAGLIK] = veriler[CANLI] ? get_user_health(iPlayer) : 0
server_print("{^"ID^": %i, ^"ISIM^": ^"%s^", ^"STEAMID^": ^"%s^", ^"KILLS^": %i, ^"DEATHS^": %i, ^"TAKIM^": ^"%s^", ^"CANLI^": %i, ^"SILAH^": %i, ^"SAGLIK^": %i},",iPlayer,veriler[ISIM],veriler[SID],veriler[Kills],veriler[Deaths],veriler[TAKIM],veriler[CANLI],veriler[SILAH],veriler[SAGLIK])
}
server_print("]")
return PLUGIN_HANDLED
}
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Evet kendim için istemiştim. CSD ' nin buna izin vermediğini biliyorum. SQL sisteminde açık olduğu için dediğin gibi güven teşkil ediyor. Benim amacım farklı bir işlem. Bilgilendirme için teşekkür ederim.Taha Demirbaş yazdı: Cmt Oca 11, 2020 3:17 pm Sanırım eklentiyi başka bir sunucu için yada kendiniz için istiyorsunuz. Bu işlemleri csd de yapamazsınız.
Linklerini gizle |
-
F.T.H yazdı: Cmt Oca 11, 2020 6:11 pmDolaşırken BU KONUNA denk geldimrennie yazdı: Cmt Oca 11, 2020 1:54 pm Peki ne kullanacağım. Diğer rcon class'larında bu özellikler yok.
Dedikleri şey konsola komut gönderip gelen veriyi ekrana yazdırmak. Ben de eskiden bu şekilde slotluk yazıyordum ve bunları onun içerisinde entegre ettim.
Burada bahsedilen konsola web_getplayers yazarak oyuncuların verilerini sunucu konsoluna aktarmak. Bende orada belirtilen eklenti üzerine düzenlemeler yapıp gelen veriyi orada belirtilen komutlar ile array çevirerek ekrana yazdırdım.
Eklentinin döndürdüğü kısım;
Php ile çekerken;
![]()
Dosyayı ve eklentiyi bırakıyorum incelersin
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx> enum _:kaydet { ID, ISIM[32], SID[32], Kills, Deaths, TAKIM[10], CANLI, SILAH, SAGLIK } public plugin_init() { register_plugin("Extra RCON Info", "0.1", "Somebody") register_srvcmd("web_getplayers", "cmdWebGetPlayers") } public cmdWebGetPlayers() { new iPlayers[32], iPlayersNum,iPlayer new veriler[kaydet] get_players(iPlayers, iPlayersNum) server_print("[") for( new i = 0; i < iPlayersNum; i++ ) { iPlayer = iPlayers[i] get_user_name(iPlayer, veriler[ISIM], 31) get_user_authid(iPlayer, veriler[SID], 31) veriler[Kills] = get_user_frags(iPlayer) veriler[Deaths] = get_user_deaths(iPlayer) get_user_team(iPlayer,veriler[TAKIM],31) veriler[CANLI] = is_user_alive(iPlayer) veriler[SILAH] = get_user_weapon(iPlayer) veriler[SAGLIK] = veriler[CANLI] ? get_user_health(iPlayer) : 0 server_print("{^"ID^": %i, ^"ISIM^": ^"%s^", ^"STEAMID^": ^"%s^", ^"KILLS^": %i, ^"DEATHS^": %i, ^"TAKIM^": ^"%s^", ^"CANLI^": %i, ^"SILAH^": %i, ^"SAGLIK^": %i},",iPlayer,veriler[ISIM],veriler[SID],veriler[Kills],veriler[Deaths],veriler[TAKIM],veriler[CANLI],veriler[SILAH],veriler[SAGLIK]) } server_print("]") return PLUGIN_HANDLED }
Evet orada bir çok konu açmıştım ama yararlı bilgiler paylaşımı yapmadılar. Aslında yapmış olabilirler ama Amxx ' in içeriğini fazla anlamadığım için bende yapamamış olabilirim. Ama senin bilgin doğrultusunda bir şeyleri yapabildim. İnceleyerek anladım. Şuan senin verdiğin eklenti ile web üzerinden oyuncuya Hp ekleyip, silah verebiliyorum. Yardımların için çok teşekkür ederim.
Linklerini gizle |