panele girdiğimde mesela plugins.ini giriyorum. ardından kapatıp users.iniye girecem diyelim. girişe atıyor beni. ip adresleriniz uyuşmuyor. lütfen tekrar giriş yapınız diyor.. panelde Mouse kıpırdatsam öyle diyor. sebep nedir. çözümü nedir.
2. bir konu kod gittiğinde tekrar girilmesi gereken süre gereken süre 90 saniye bazen maile kod geç gelebiliyor. veya gelmeyebiliyor. bu süreyi eskisi gibi 300 sn yapsak olur mu acaba. ?
panel ip adresleriniz uyuşmuyor sıkıntısı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1635
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
Bence Panelden Manuel Olarak Açılıp Kapatılabilmeli Bu Ayar Sorumluluk Tamamıyla Kişiye Ait Olursa Bir Sorun Olmaz Bence.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Full yetkili altpanel kullanın bence
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1635
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: *YouKnowMyName*
Bunu kullanmak sorunu halledebilir belki bir nebze ama bu sorunu çözmez. Bence yetkililer bakmalı
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.229
- Clan İsmi: BeyazSancaK
- İletişim:
full yetkili kullansanda yine ayni şeyi yapiyor arkadaşlar.ben mesela wifiye bağlı telefon üzerinden panele giriyorum genellikle.wifi çekmediğinde mobil veri üzerinden devam etmek istediğimde ip adresi uyusmuyor tekrar giriş yapın diyor
Linklerini gizle |
Birden fazla cihazdan giriş yaptıysan diğer cihazlardan çıkış yap. Sonra panele gir. Panel loglarındaki ip adreslerini le giriş yaptığın adresin tutmuyor. Ya da ip adresin değişiyor. Vpn vs. açıksa kapat dene.
Linklerini gizle |
-
konuyla aşırı derecede bilgili değilim ama full yetkili alt panel Anapanel ile aynı işlemi görmüyor. full yetkili alt panel aldım anapanel sayılır gibi bir durum yok.
bende kod alımını iptal etmen taraftarıyım. fakat arada mutlaka panel logdan ip girişlerini takip etmelisin güvenliği elden bırakmamak gerekli. Ama panel neden ip değiştirdiğini algılıyor ona çözüm veremedim. sanmıyorum öyle bir ihtimal olacağını ama loglardan anapanel giriş iplerine bakman belki yardımcı olabilir. Giriş denemeleri tekrar panelden atıyordur belki
bende kod alımını iptal etmen taraftarıyım. fakat arada mutlaka panel logdan ip girişlerini takip etmelisin güvenliği elden bırakmamak gerekli. Ama panel neden ip değiştirdiğini algılıyor ona çözüm veremedim. sanmıyorum öyle bir ihtimal olacağını ama loglardan anapanel giriş iplerine bakman belki yardımcı olabilir. Giriş denemeleri tekrar panelden atıyordur belki
Linklerini gizle |