Bu konunun benim ile ne ilgisi var?Pluginer yazdı: Çrş Ara 18, 2019 10:36 pm @Taha Demirbaş fotoğrafları incelediyseniz fotoğarfları by.king cekmiş yasaklı kullanıcı bir işlem yapılması gerekmiyormu @Yek'-ta [@Bilinmeyen Etiket]
[ - Artemis GaminG PubG - PubNite - FortNite Mod - Cs127 -]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 31
- Clan İsmi: Artemis Clan
- İletişim:
Arkadaşlar serverin resimleri eskidir ben angaralı görkem isterseniz kanıtlayalım ömer bey ip adreslerinden görüyor zaten serveri kötülemeye yer arıyorsun durduk yere kime bulaşacağını şaşırmış herhalde arkadaş.
Linklerini gizle |
Avukatımısın sen ? Eğer o olduğunu biliyorsan düzgünce şikayet konusu aç bakalım değerlendirelim.Pluginer yazdı: Prş Ara 19, 2019 12:20 amforumdan yasaklı olmasına rağmen yeni hesap acıp forumda paylaşım da bulunuyor ama ?Taha Demirbaş yazdı: Çrş Ara 18, 2019 11:50 pmBy king forumdan yasaklı diye biliyorum. Sunucuda yasağını hatırlayamadım.Pluginer yazdı: Çrş Ara 18, 2019 10:36 pm @Taha Demirbaş fotoğrafları incelediyseniz fotoğarfları by.king cekmiş yasaklı kullanıcı bir işlem yapılması gerekmiyormu @Yek'-ta [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |