2013 yaptığınız işler sizin geçmişiniz kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. Ben bu işi 2004'ten beri yapıp yönetiyorum. Şuanki dönem ile 2004-2013-2019 arasında çok fark var. Zamanında surf serverım var iken gravity ayarı bilene yapmadan kullanıyorduk. Şimdi bırak gravity çift zıplama olmasa sövüyorlar. Siz Mod önerisinden çok eklenti ile ilgi yazılar yazmışsınız.nexogaming yazdı: Çrş Kas 13, 2019 8:23 pmGeçmişi bilmeyen hem şuanı hemde geleceği iyi kavrayamıyor maalesef, konunun başını okusaydınız 1. Mesaja yanıt verdiğimi. Sonraki mesajlarda ise bana yazılan bir şeye cevap verdiğimi görürdünüz.CivilEngineer yazdı: Çrş Kas 13, 2019 8:13 pmSöylediğin şekilde konuda hangi mod tutar sorusu sorulmus. Sunucularin kullandıği eklentiler ve modlarla ilgili yorumunuz sorulmamış. Benim vermem gereken cevabı siz kendi kendinize vermişsiniz. Geçmişte ne yaptığınız hangi başarılar elde ettiğiniz beni pek ilgilendirmiyor. 2013te ki oyuncu kitlesi ile su an ki oyuncu kitlesini isterseniz hiç karşılaştırmayalim.nexogaming yazdı: Çrş Kas 13, 2019 8:04 pm
Oturduğum yerde ahkam kesmiyorum. Ben kendimi kanıtlamışım ne bildiğimi beler yaptımızı bilen biliyor. Vaktim olsa ilgilenebilecek olsam açarım tereddüt etmem, bizden geçti zaten ayrı konu. Böyle bir şey yazmanda yanlış, tanımıyorsun etmiyorsun 2013 de 2014 de hiçbir clan açık değilken biz yapmıştık her şeyi. Yeni nesil serverlar bilmez çoğu şeyi.
Ayrıca konuyla ilgisiz bi yorum atmışsın, bi arkadaş hangi mod diye sormuş bizlerde cevaplamışız kendi fikirlerimizle. Surf modcularla hafiften atışmışız ama o normal zaten surf modun geleneği zaten birileri illa birileriyle uğraşması gerekiyor. Diyeceğim şu 1. Mesaja yanıt vermek istersen ver kendi fikrini sun ama konu başlığını baika yerlere taşımanın bi mantığı yok ben kimseyi kastetmedim kendin alındıysanız bilemeyeceğim
Her neyse konuyu dallandirip budaklandirmak istemem. Geçmişinizle sizlere başarılar dilerim![]()
Hangi Mod Tutar?
Moderatör: Moderatörler
Hangi Mod Tutar?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 64
Hangi Mod Tutar?
Konu içerisin deki ilk mesajımı okursan, mod tercihi konusundaki fikrimi. 2 mesajımda ise surf mod kurulursa userın nasıl çekilebileceğini belirtmişim. Diğer mesajlarım diğer arkadalara vermiş olduğum yanıtlardır
Linklerini gizle |
Hangi Mod Tutar?
Doğrudur. Hocam ama dediğim gibi isteyen istediği gibi ayarlar. Bu bir tercih meselesidir. Bunlara saygı duymamız lazım.nexogaming yazdı: Çrş Kas 13, 2019 8:43 pm Konu içerisin deki ilk mesajımı okursan, mod tercihi konusundaki fikrimi. 2 mesajımda ise surf mod kurulursa userın nasıl çekilebileceğini belirtmişim. Diğer mesajlarım diğer arkadalara vermiş olduğum yanıtlardır
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CsXX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: AyrılmazLarTR
Hangi Mod Tutar?
Yanlış göz gezdiriyorsunuz ozaman .Metecan Bey yazdı: Çrş Kas 13, 2019 8:15 pmben her iplere günlük bi göz gezdiriyorum ve genellikle prolar dolu oluyor full 32/32 tabi jail vs. modlarda doluyor .[B.O.S.S]>>> yazdı: Sal Kas 12, 2019 10:29 pmTEK PRO Tutuyor demenızdekı kastınız nedir ?Metecan Bey yazdı: Sal Kas 12, 2019 8:16 pm
kanka birşey sorucamda yanlış anlama , hayatında kaçkere surf swsi yönettin suanda tek pro tutuyor .
neye göre bu cumleyı kullandınız ?
suanda csduragı server listesinde Kac tane Pro server var saydınmı bukadar PRO Sunucu Barındıran ve Cogunun Saglam clanlar oldugunu Bildigim VE Yıllardır açık olan bu Pro sunucular ve ilk 30 ip + yön olmasıda dez avantajları olup
Arkadaşın 90 100 ARASI açacagı Sunucuda okadar pro sunucu Arasında Digerlerine göre nasıl oyuncu kapasitesine sahıp olacagını bi düsünsene.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CsXX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: AyrılmazLarTR
Hangi Mod Tutar?
CS 1.6 Açısından 2013-2014 sezonu ile 2019-2020 Arasında cok fark var . ortam olsun doluluk olsun bunu hangı yonden anlamak ıstersen bır cok etken bulundurmakta .nexogaming yazdı: Çrş Kas 13, 2019 8:04 pmOturduğum yerde ahkam kesmiyorum. Ben kendimi kanıtlamışım ne bildiğimi beler yaptımızı bilen biliyor. Vaktim olsa ilgilenebilecek olsam açarım tereddüt etmem, bizden geçti zaten ayrı konu. Böyle bir şey yazmanda yanlış, tanımıyorsun etmiyorsun 2013 de 2014 de hiçbir clan açık değilken biz yapmıştık her şeyi. Yeni nesil serverlar bilmez çoğu şeyi.CivilEngineer yazdı: Çrş Kas 13, 2019 7:30 pmHer seyi biliyorsun madem açarsın bi surf serveri ayni zamanda birde bayrak kapmaca. Alakasiz mod editleri yapmadan dümdüz kurarsın oynatırsın. Oturdugun yerde bosa ahkam kesme. Senin sacma sapan olarak gördüğün eklentierde emek var.nexogaming yazdı: Çrş Kas 13, 2019 6:18 pm Surf modunu kurup yanına DM ekleyenlerle muhattap olmayı sevmem, sebebi asıl surfu bok etmeleridir. Modu kuran her mapa buy koymuş boşuna mı yapılmış. Ben bu tür serverları surften anlamayan kişilerin açmış olduğunuda biliyorum. Biz yıllar boyunca emek verdik bizim gibi kimse yapamadı ona üzülüyorum. Geçmişe bi özlem var, keşke her şey geçmişteki gibi kalsa. Aynı olay bayrak kapmaca mod içinde geçerli saçma sapan eklentiler, alakasız mod editleri
Ayrıca konuyla ilgisiz bi yorum atmışsın, bi arkadaş hangi mod diye sormuş bizlerde cevaplamışız kendi fikirlerimizle. Surf modcularla hafiften atışmışız ama o normal zaten surf modun geleneği zaten birileri illa birileriyle uğraşması gerekiyor. Diyeceğim şu 1. Mesaja yanıt vermek istersen ver kendi fikrini sun ama konu başlığını baika yerlere taşımanın bi mantığı yok ben kimseyi kastetmedim kendin alındıysanız bilemeyeceğim
Senin bahsetmıs oldugun sezonlarda Ozamanlar csduragı 250 ip adresi bile degildi .
daha az ip adresi mevcuttu . tabi bu Tek sorun degil.
ben ozamanlar 30 tl lik kira ücretli en arka ip adresinde deathmach modda TR1 Dunya1 olarak GT Sıralamasında geziyordum.
tabi ozamanki Doluluk oranı ile Bu zamanın doluluk oranı aynı olmadıgı ıcın sıze aynıymış gibi geliyor .
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 64
Hangi Mod Tutar?
2018 in ekim ayına kadar server yönettim, üzerinden 1 yıl geçmiş. Öyle bir diyorsunuz ki 10 yıl geçmiş. Bazı modlarda ıp adresinin önemi fazla değildir bunu bilmiyorsunuz mesela, surf modunu ilk ıplere kurmakla sonlara kurmanın bi farkı yok sadece sonlar biraz daha zaman alır. Nedeni ise belli surf useri surf serverlarına gireceğinsen Ip önemsizdir serverın niteliği önemlidir. Öyleki daha 2 3 hafta öncesinde gram uğraşmadan 190. Ip de surf modunda 20 kişiyi gördüm, ne clanım vardı nede reklam vardı. Üzerine düşülse anlık 20 userda yapılabilir. Ama pro Ip için Ön Ip olması user açısınsan daha önemlidir.[B.O.S.S]>>> yazdı: Çrş Kas 13, 2019 9:52 pmCS 1.6 Açısından 2013-2014 sezonu ile 2019-2020 Arasında cok fark var . ortam olsun doluluk olsun bunu hangı yonden anlamak ıstersen bır cok etken bulundurmakta .nexogaming yazdı: Çrş Kas 13, 2019 8:04 pmOturduğum yerde ahkam kesmiyorum. Ben kendimi kanıtlamışım ne bildiğimi beler yaptımızı bilen biliyor. Vaktim olsa ilgilenebilecek olsam açarım tereddüt etmem, bizden geçti zaten ayrı konu. Böyle bir şey yazmanda yanlış, tanımıyorsun etmiyorsun 2013 de 2014 de hiçbir clan açık değilken biz yapmıştık her şeyi. Yeni nesil serverlar bilmez çoğu şeyi.CivilEngineer yazdı: Çrş Kas 13, 2019 7:30 pm
Her seyi biliyorsun madem açarsın bi surf serveri ayni zamanda birde bayrak kapmaca. Alakasiz mod editleri yapmadan dümdüz kurarsın oynatırsın. Oturdugun yerde bosa ahkam kesme. Senin sacma sapan olarak gördüğün eklentierde emek var.
Senin bahsetmıs oldugun sezonlarda Ozamanlar csduragı 250 ip adresi bile degildi .
daha az ip adresi mevcuttu . tabi bu Tek sorun degil.
ben ozamanlar 30 tl lik kira ücretli en arka ip adresinde deathmach modda TR1 Dunya1 olarak GT Sıralamasında geziyordum.
tabi ozamanki Doluluk oranı ile Bu zamanın doluluk oranı aynı olmadıgı ıcın sıze aynıymış gibi geliyor .
Linklerini gizle |
-
Hangi Mod Tutar?
yönlendirme oldugunu bende biliyorum ayrıyetten yanlış göz gezdirdiğimi düşünmüyorum[B.O.S.S]>>> yazdı: Çrş Kas 13, 2019 9:42 pmYanlış göz gezdiriyorsunuz ozaman .Metecan Bey yazdı: Çrş Kas 13, 2019 8:15 pmben her iplere günlük bi göz gezdiriyorum ve genellikle prolar dolu oluyor full 32/32 tabi jail vs. modlarda doluyor .[B.O.S.S]>>> yazdı: Sal Kas 12, 2019 10:29 pm
TEK PRO Tutuyor demenızdekı kastınız nedir ?
neye göre bu cumleyı kullandınız ?
suanda csduragı server listesinde Kac tane Pro server var saydınmı bukadar PRO Sunucu Barındıran ve Cogunun Saglam clanlar oldugunu Bildigim VE Yıllardır açık olan bu Pro sunucular ve ilk 30 ip + yön olmasıda dez avantajları olup
Arkadaşın 90 100 ARASI açacagı Sunucuda okadar pro sunucu Arasında Digerlerine göre nasıl oyuncu kapasitesine sahıp olacagını bi düsünsene.
Linklerini gizle |
Hangi Mod Tutar?
doluluğu bılmemde en eğlencelısı zombıe plague güzel ayarlanmış güzel modlarla bırlıkte
Linklerini gizle |
-
Hangi Mod Tutar?
Arkadaşlar bence klanın varsa pro public tutar klanın yoksa sıfırdan başlarsan jailbreak tutar eğer öylesine yapmak istiyorsan az mb Lİ bir csgo dm server tutar...
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM
Hangi Mod Tutar?
İlgi ile dolsaydı Türkiye değil dünya 1. Olmamız gerekpcman618 yazdı: Çrş Kas 13, 2019 2:24 pm50 ` de farklı mapler açılıyor gel gör anlamında diyornexogaming yazdı: Çrş Kas 13, 2019 12:39 pmAnlamadım tam olarak doluluk olcağına mı inanmıyorsun, Üstte de belirttim surf modundan anlayan birileri mantıklı şekilde yönetirse surf modu dolar.. Respawn mod + paraşütlü surf beni sarmadığı için pek tercih etmiyorum ama DestanTR ` yi takdir ediyorum güzel server kurmuşlar ilgileniyorlar . Kendileri gametrackerda rakibimizdir
![]()
Linklerini gizle |