Sürekli serverim çöküyor ve server ayarlarında sorun var
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 6
Merhabalar ben bir server kiraladım.Serveri ayarlıyorum ediyorum sürekli server çöküyor.Server ıp mın panelınde bır sorun var galıba cunku sureklı yanlsı seyler oluyor.Mesela jail acıyorum oto rev acılıyor felan...Neyapcagımı bılmıyorum hata mı yaptım dıye dusunmeye basladım.Yardımcı olurmusunuz?Panelde neleri yapmalıyım nelerı degıstırmelıyım default ayarlardan sonra
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 65
- Server Ip/DNS: 213.238.173.45.
- Clan İsmi: KiLLedBy Gaming
- İletişim:
Sorunlari Yaz Burdan Cozelim
Linklerini gizle |
-
Merhabalar serverin çökmesi yalnış veya buglu plugin yüklemenizden kaynaklıdır ki veya Csduragi CPUsunu yükseltiyorsa (ısınmasını) bu zor birşey çöküyor sonra 2. Sorun hep revlenme sorunu server size gelirken csdm modda oluyor bunu kapatıp jaili açıp serveri aç kapa yapınız düzelir
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 6
Öncelikle mesela csdm modda serverım kapatıyorum o modu jailı acıp buyukisyan mapına geciyorum.Serverim max 5 dk ıcınde cöküyor yada hata veriyor otomatık revlıyor felan.Sonra jaili kapatıyorum dust2 longa geciyorum jail modu acık kalıyor terrorısts de pompa felan oluyor.Çözemedim bir türlü olayı pluginlerde de ekstra hicbir plugin yuklemedim ve sadece gerekli basit pluginleri aktıf ettım ne bılıyım amx super menu olsun bunny olsun parachute olsun o kadar yani
Linklerini gizle |