Sekmeme eklenti
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 21
Sekmeme eklenti
attığım eklentiye id nick veya Admin yetkiye "abcdjgkl" gibi herhangi bir yetkiye kodlamak münkünmüdür ?
tercihim admin yetkiye konması ve yetkinin gereksiz bir yetki olmasıdan yana
bir de bu sekmeme eklentisi bugsız olan onuda burda buldum bunun sekmesini biraz aşağıya çekmek mümkün müdür ? Yani biraz daha dağılmasını istiyorum bugsuz olarak olmuyorsa canınız sağ olsun.
ve ben sadece ak47 ve colt için bunun yapılmasını istiyorum biliyorum fazla şey istedim ama lütfen yardım edin.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
tercihim admin yetkiye konması ve yetkinin gereksiz bir yetki olmasıdan yana
bir de bu sekmeme eklentisi bugsız olan onuda burda buldum bunun sekmesini biraz aşağıya çekmek mümkün müdür ? Yani biraz daha dağılmasını istiyorum bugsuz olarak olmuyorsa canınız sağ olsun.
ve ben sadece ak47 ve colt için bunun yapılmasını istiyorum biliyorum fazla şey istedim ama lütfen yardım edin.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
-
-
Sekmeme eklenti
evet plugin eklenti yükle > sonra ordan çıkan amxx uzantılı dosyayı plugin iniye atıyoruz öye değilmi.
Zahmet olucak ama o attığın urldeki eklentiye yetkiyi yazarak bana atarmısın g yetkisi olarak ?
Zahmet olucak ama o attığın urldeki eklentiye yetkiyi yazarak bana atarmısın g yetkisi olarak ?
Linklerini gizle |
-
-
Sekmeme eklenti
evet veya yeşil yazmaya konabilir ayrıca forumda farklı açma kapama gördüm onuda ekleme şansımız olur mu ?
counter-strike-genel/yetkililere-ozel-m ... 34357.html buda linki bunu.
fakat bunu yaptığımda bütün oyuncular etkileniyor ben sadece adminlerin kendilerinin yapabilmesini istiyorum.
Yani herhangi bi admin kendisi için açıp kapatabilsin bütün oyuncular veya bütün adminler için açıp kapamasın.
counter-strike-genel/yetkililere-ozel-m ... 34357.html buda linki bunu.
fakat bunu yaptığımda bütün oyuncular etkileniyor ben sadece adminlerin kendilerinin yapabilmesini istiyorum.
Yani herhangi bi admin kendisi için açıp kapatabilsin bütün oyuncular veya bütün adminler için açıp kapamasın.
Linklerini gizle |
-
Sekmeme eklenti
Kod: Tümünü seç
#include <amxmodx>
#include <reapi>
#include <fakemeta>
#define PLUGIN_NAME "Sekme Kapatma"
#define PLUGIN_VERSION "1.0"
#define PLUGIN_AUTHOR "CSD"
new bool:sekmeme[MAX_CLIENTS+1];
public plugin_init() {
register_plugin(PLUGIN_NAME, PLUGIN_VERSION, PLUGIN_AUTHOR)
register_clcmd("say /sekme","sekmekontrol")
register_clcmd("say_team /sekme","sekmekontrol");
register_clcmd("say /sekmeme","sekmekontrol")
register_clcmd("say_team /sekmeme","sekmekontrol");
}
public client_disconnected(id) if(get_user_flags(id) & ADMIN_CHAT) sekmeme[id]=false;
public sekmekontrol(id) {
if(get_user_flags(id) & ADMIN_RCON){
if(!sekmeme[id]) sekmeme[id]=true,client_print_color(id, id, "^4[Clantag] ^1- SEKMEME ^3ACIK.");
else sekmeme[id]=false,client_print_color(id, id, "^4[Clantag] ^1- SEKMEME KAPALI.");
}
}
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: MoonGaming
- İletişim:
Sekmeme eklenti
Sekmeme nerde burda?Dragon ~ Fearless yazdı: Pzr Eyl 29, 2019 11:04 amKod: Tümünü seç
#include <amxmodx> #include <reapi> #include <fakemeta> #define PLUGIN_NAME "Sekme Kapatma" #define PLUGIN_VERSION "1.0" #define PLUGIN_AUTHOR "CSD" new bool:sekmeme[MAX_CLIENTS+1]; public plugin_init() { register_plugin(PLUGIN_NAME, PLUGIN_VERSION, PLUGIN_AUTHOR) register_clcmd("say /sekme","sekmekontrol") register_clcmd("say_team /sekme","sekmekontrol"); register_clcmd("say /sekmeme","sekmekontrol") register_clcmd("say_team /sekmeme","sekmekontrol"); } public client_disconnected(id) if(get_user_flags(id) & ADMIN_CHAT) sekmeme[id]=false; public sekmekontrol(id) { if(get_user_flags(id) & ADMIN_RCON){ if(!sekmeme[id]) sekmeme[id]=true,client_print_color(id, id, "^4[Clantag] ^1- SEKMEME ^3ACIK."); else sekmeme[id]=false,client_print_color(id, id, "^4[Clantag] ^1- SEKMEME KAPALI."); } }
Linklerini gizle |
-
Sekmeme eklenti
bunu nereye eklemem yani dosya içinde hangi aralığa gerek dosya olarak atma şansınız yokmudur ?
Linklerini gizle |