CSD Tracker hkk.
Moderatör: Moderatörler
- Yazar: : Özcan Örs
- Gönderilme zamanı: : Prş May 23, 2019 1:39 pm
- Oylama: :
- -MerttBey.!, -NiqT`, .S'c!neLy*, 0nurd0gann, 77 FPS, Adada, AhmetSrn33, Ali, Asilmert, Ayaz Hepyek, Barbaros TG, Barcelona, BerkayEos, By.King ►EmrullaH◄, ByBuLuT ☪, ByPassage, CeLLaT, Cihanerdan43, CivilEngineer, Colditz, CycL0Ne, DADAS//CANER, DarkThrone, Darkness Berry, Dewar's, ENESIZM, EcdadiOsmanli, Edede, Elif Sema, Elif Sena, Emiraknc, Emre Gezer, Erhan1232YARDIM, F O U R, F.T.H, Fatih ~ EjderYa, Flysami, Furkan Göksel, Gawiscanse, Gece, Göztepeli, INSOMNIA, KG51, Kadir Erdem, Kaybetmeyen, Keje21, Kingsman, LoseBasgan, MANAFOR*, MASKOT*, MamiReyiz [S], MarkWeLL, Meczup, MertKaratekin, Mr.Persians, Mustafa Can, Mustafa Kemal1, Mustafa02, MustafaBaskan, Necati Doğan, NoThinq2Lose, OPC Line, Odada, Oyun Torrent, PaZee, RuzgarBey*, SAR HOŞ OLALIM 义, Sevdan7Beni, Skip, SobaBorusu, T-IM ` Daywalker[E], TRKOruMA, Taha Demirbaş, Truva!, Ulu @ Team, Vortex, YazilimEfendisi, ZArchiver, ZArchiver1, ZArchiver2, ZArchiver3, ZArchiver4, ZArchiver5, [B.O.S.S]>>>, [~ TABUTCU ~], ` White*, ahmetsencanx2, amad, barbaros.tk, baykanessa, bobmarleyxx3, cane1313, delyy, emirakpinar, emrahbaba, endof06, erhan1232, gLoRy~KsK, halilsen16, hayku, heaveNN, idede, ilkercabuk, istiklal_lin, kadir3449, kaosKG, kralcaptain56, leonhifi, mehmet67868, mertyilmaz2, mr1mr2, mtrkyldz, musallatexe, nemesiskingofcs, noeldayi, oCezaMelegi, omar, prusyasiyah, pustonicky, samchiss, specified, taha aydemir26, tovanja34, umutycel54, undead52, ustunelburak, vatanc, yen1.^, yu2uf, yusufrone21, zMorcydesigN, Ömer TELLİ, Ömer-ADOW, Özcan Örs, İlyas ERTEKİN, İmam-POWER, İsede
- ADOW, Adventist, EnesReiS`, H I T L E R, JB[EREN]JB, SaparaT, Serhat Öndeş, ShaQueS, ShooTeR, Yek'-ta, omertas14544, seypa, ulyoS
- Status: : Yeni
-
- Server Ip/DNS: CsXX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: AyrılmazLarTR
Gametracker hkk.
GT Den serverlere bakıp oradan bulup gırıs yapanların sayısı cok yuksek derecede ki şahıt oldum bı kac defa
heralde arkadas bu konu ıle ılgıl soylemıs o cumlesını .
onun dısında arkadasların soyledıgı gıbı,
örnegin ben oyuncu olsam tutupta okadar sv gezmem oradakı lıstedekı oyuncu doluluguna ve sıralamaya gore gırerım
örnegin ben oyuncu olsam tutupta okadar sv gezmem oradakı lıstedekı oyuncu doluluguna ve sıralamaya gore gırerım
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
Gametracker hkk.
Aynen öyle önceden bende öyle yapıyordum[B.O.S.S]>>> yazdı: Çrş Ağu 07, 2019 11:51 pm GT Den serverlere bakıp oradan bulup gırıs yapanların sayısı cok yuksek derecede ki şahıt oldum bı kac defa
Linklerini gizle |
-
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
-
-
- Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM
CSD Tracker hkk.
Konu güzel, bence şuda yanı sıra eklenebilir,
Surf, dm , pro , BK , jail vb.
Modlar olarak ayrılabilir,
Ama genelde tüm sunucular aynı kategorideki olabilir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CsXX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: AyrılmazLarTR
CSD Tracker hkk.
walla kardesm Biz sade CSD GT ye de razıyız Yeterki olsunn :DD` White* yazdı: Çrş Ağu 14, 2019 11:29 pm Konu güzel, bence şuda yanı sıra eklenebilir,
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs1453.CSDuragi.COM
CSD Tracker hkk.
@Yek'-ta bu arkadaşın yaptığı hile değil mi?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 10
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 19
CSD Tracker hkk.
GT Nin Gelmesi sunuculariniza faydasi olmayacak çoğu userler GT Sistemini bilmemekte sadece GT Sitesi Takip için iyi olacaktir bende yararli buldum bu konuyu bide şu bazi V*letler Kral biziz diyip sahalara iniyor bu GT Sistemi ile kim kral kim değil zaten belli olunur rekabet her zaman iyidir ama bot atanlar için hile yapanlar için önlem alinmali bunun içinde . CSDuragi İçin Hayirlisi Ne ise o olsun ama öncellik Yeni Panel diye düşünüyorum
Linklerini gizle |