Sy. @deadtnote
Alinabilecek ip listesinde satilik ipler acildiginda akliniza yatan ipyi paraniz yetiyor ise satin alabilirsiniz. Serverler 7 24 acik olacaktir. Serveri aldiginizda panelinizin URUNLERIM bolumune gelecektir. Dilerseniz ortak ekler(alt panel) yada server yonet kismindan serverinizin paneline girerek(ok isareti) serverinizi yonetebilirsiniz. Modlar ise serverler full moddur. Olmayan modlari(wf escape gibi) kendiniz kurmak durumundasiniz. Bulunan modlar ise panelinizin Modlar bolumunde yer almaktadir. Isterseniz serverinizi kapatip acabilir yada yeniden de baslatabilirsiniz.. Plugin yukleme islemleri vs akliniza takilan sorular olursa bize ulasabilirsiniz.
Cs serveri aldım sorun çıktı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 15
peki almadan önce o sw de jail açılımı nasıl bilcez
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs44.csduragi.com
- Clan İsmi: Kolsuzlar JB
- İletişim:
kardesım bizde bekliyoz muhtemelen 1 2 saate cıkar
Linklerini gizle |
@deadtnote
.net ler .com lar(ilk 10 ip) Full mod değil diye biliyorum. Diğer iplerde istediğiniz modu oynayabilirsiniz.
.net ler .com lar(ilk 10 ip) Full mod değil diye biliyorum. Diğer iplerde istediğiniz modu oynayabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: pro.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
İstediğiniz mod'u paneli aldıktan sonra kendiniz seçebilir serverın mod'unu değiştirebilirsiniz.
Eğer panele para yatırdıysanız sadece kiralık İP nin düşmesini bekliceksiniz. Yatırdığınız paraya göre kiralık server İP lerinde fiyatlar yazmaktadır, hangisine yetiyor ise alabilirsiniz.
Eğer panele para yatırdıysanız sadece kiralık İP nin düşmesini bekliceksiniz. Yatırdığınız paraya göre kiralık server İP lerinde fiyatlar yazmaktadır, hangisine yetiyor ise alabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-