Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Bilgisayar sıcaklığı

Bilgisayar ve mobil cihazlar , internet alemi ve her türlü teknolojik aletler hakkında konular

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

Bilgisayar sıcaklığı

Mesaj gönderen specified »

SinanOzmn yazdı: Cmt Tem 20, 2019 1:50 pm
specified yazdı: Cmt Tem 20, 2019 1:36 pm Sisteme 1,5-2 gb herzaman ayıracak. Eğer ekran kartın paylaşımlı değil ise, ya hizmetlerde gereksiz şeyler var, ya başlangıçta çalışan ama çalıştığını unuttuğun şeyler var(anti virusde olduğu gibi), yada virüsün var.
Ama bunların hiçbirinin olduğunu düşünmüyorum, boştayken attığın ss'de 2,3 kullaniyor
Diğer attığın sslerde chrome ve discord açık, bu uygulamalar oldukça ram tüketen uygulamalar.
Ama biriside dememiş ki "bu normal"
Tabiki içinin rahat etmesini istiyorsan çak formatı, hem uzun zaman geçmiş, son olarak da sana tavsiyem internetten çok fazla şey indirmiyorsan(özellikle bilmediğin sitelerden) anti virüs kurma.
Söyledikleriniz mantıklı sanırsam format zamanı geldi çünkü en son atılan formattan sonra server işiyle felan uğraşıyordum farklı farklı sitelerden durmadan pluginler felan indiriyordum pc yi kullanan diğer kişilerde indiriyordu dediğin gibi bilmediğimiz sitelerden çok şey indirdik bunlar sebep olabilir mi ?
539 GB'lik C'de şu an 84 GB Boş yer var.
Rastgele yerlerden indirdiğin şeylerin virüs potansiyeli daha yüksek. Ve evet bunlar sebep olabilir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
SinanOzmn

Bilgisayar sıcaklığı

Mesaj gönderen SinanOzmn »

specified yazdı: Cmt Tem 20, 2019 3:48 pm
specified yazdı: Cmt Tem 20, 2019 1:36 pm Sisteme 1,5-2 gb herzaman ayıracak. Eğer ekran kartın paylaşımlı değil ise, ya hizmetlerde gereksiz şeyler var, ya başlangıçta çalışan ama çalıştığını unuttuğun şeyler var(anti virusde olduğu gibi), yada virüsün var.
Ama bunların hiçbirinin olduğunu düşünmüyorum, boştayken attığın ss'de 2,3 kullaniyor
Diğer attığın sslerde chrome ve discord açık, bu uygulamalar oldukça ram tüketen uygulamalar.
Ama biriside dememiş ki "bu normal"
Tabiki içinin rahat etmesini istiyorsan çak formatı, hem uzun zaman geçmiş, son olarak da sana tavsiyem internetten çok fazla şey indirmiyorsan(özellikle bilmediğin sitelerden) anti virüs kurma.
Söyledikleriniz mantıklı sanırsam format zamanı geldi çünkü en son atılan formattan sonra server işiyle felan uğraşıyordum farklı farklı sitelerden durmadan pluginler felan indiriyordum pc yi kullanan diğer kişilerde indiriyordu dediğin gibi bilmediğimiz sitelerden çok şey indirdik bunlar sebep olabilir mi ?
Rastgele yerlerden indirdiğin şeylerin virüs potansiyeli daha yüksek. Ve evet bunlar sebep olabilir
peki Windows kaç önerirsiniz ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
SinanOzmn

Bilgisayar sıcaklığı

@ShooTeR

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

77 FPS
Server Ip/DNS: Kapalı.

Bilgisayar sıcaklığı

Mesaj gönderen 77 FPS »

amd, normaldir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

omar
Server Ip/DNS: ImparatorCS:GO FUN
Clan İsmi: ImparatorCS

Bilgisayar sıcaklığı

Mesaj gönderen omar »

SinanOzmn yazdı: Cmt Tem 20, 2019 3:50 pm
specified yazdı: Cmt Tem 20, 2019 3:48 pm

peki Windows kaç önerirsiniz ?
Windows 10 arka planda 7 sürümüne göre daha fazla ram yiyor. Windows 7 desteksiz olduğu için tavsiye etmezler belki ama ben Windows 7 kullanıyorum arka planda o kadar ram'de yemiyor. Tavsiyem WİNDOWS 7

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Bilgisayar sıcaklığı

Mesaj gönderen ShooTeR »

@SinanOzmn kusura b akma foruma giremedim gün içerisinde, oyun açık iken attığın değerlere baktım oyun açıkken %43 civarlarında ise boşta %28-%30larda dolasması gayet normal duruyor.
Format atacaksan atabilirsin, atarsan eğer yeni nesil oyunlar windows 10'a göre entegrelenip yapıldığı için windows 10 önerimdir ama yeni nesil oyunları oynamıyorum diyorsan, win7 candır kısa süreli kullanmak şartıyla tabii.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Bilgisayar sıcaklığı

Mesaj gönderen ShooTeR »

Postu sonuca bağlayalım.
Sinan son attığın ssde hem arkada chrome açık hemde csgo ve bunlar açık iken özellikle chrome %43 kullanım değeri görunuyor ve şuanki bakıma göre gayet normal format atmayabilirsin.
Ama sen dersen ki yok ben genede atıcam karar senindir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Bilgisayar sıcaklığı

Mesaj gönderen ShooTeR »

77 FPS yazdı: Cmt Tem 20, 2019 8:50 pm amd, normaldir
AMD normaldir diye birşey yok şuanda ki sezonda maalesef.
Ha FX serisinin bazı işlemcileri ısı açısından sorunlu ona b irşey diyemem.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
SinanOzmn

Bilgisayar sıcaklığı

Bu konuda yardımcı olan herkese Teşekkür ederim özellikle @ShooTeR sana.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR

Bilgisayar sıcaklığı

Mesaj gönderen ShooTeR »

SinanOzmn yazdı: Çrş Tem 24, 2019 5:32 pm Bu konuda yardımcı olan herkese Teşekkür ederim özellikle @ShooTeR sana.
Rica ederim durum nedir suan peki ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala