CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.
Taha Demirbaş yazdı: Sal Tem 16, 2019 12:18 am
Gt banları açsa yarın yada öbür gün ya da 1-3 ay sonra birşey olacak tekrar banlayacak.
Benim tavsiyem gametrackerden artık umudu kesme vakti geldi gibi.
CSd tracker için ise hadi el ele hep beraber omuz omuza
O kadar kişinin görüpte destek vermemesine üzüldüm çünkü gt ile ilgili o kadar çok kişi sorun yaşıyor ki ama nedense destek veren kişi sayısı çok az umarım kabul edilene kadar fazlasıyla oy almış oluruz
By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 16, 2019 1:42 pm
Yeni panelin ardından gelebilecek bir sistem gibi duruyor ve Ömer Abinin oy verdiği tek talep bu olsa gerek
Umarım ondan önce de gelir panel gelene kadar bazı insanların panel kelimelerinin önüne geçmiş olurlar
Ömer Abi'nin yapıcağım diyip de yapmadığı iş yoktur şu ana kadar, merak etmeyin illahiki yeni panel gelir.
Siz yeni paneli dert etmeyin, yeni panel gelecek diye kendinizi bu kadar kasmayın çünkü Ömer Abi kendi de dedi ki panelde olan bugları gidermek için uğraşıyorum ve bu yüzden geç gelecek.Bir işi bir kere yapar adam gibi yapar ve keyfinize bakarsınız.
By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Tem 16, 2019 8:10 pm
Ömer Abi'nin yapıcağım diyip de yapmadığı iş yoktur şu ana kadar, merak etmeyin illahiki yeni panel gelir.
Siz yeni paneli dert etmeyin, yeni panel gelecek diye kendinizi bu kadar kasmayın çünkü Ömer Abi kendi de dedi ki panelde olan bugları gidermek için uğraşıyorum ve bu yüzden geç gelecek.Bir işi bir kere yapar adam gibi yapar ve keyfinize bakarsınız.
Biz zaten yapmaz demedik ki sözünü tutmaz da demedik evelallah tutan birisi... biz şuana kadar beklemiş isek bundan sonra da bekleriz yeni panel gelince sunucular dolmayacak nasıl olsa bekliyoruz. Biz de tam olsun öz olsun diyoruz zaten
Gördüğüm en haklı konulardan biri. Yani sıralamada ilerilerde olmamız için düzenlenmesi gereken şeylerde var. Ayrıca dediğin gibi buraya ait bir tracker olursa bu swlerde arasında tatlı yarışmalara da sebep olur ve swler ona göre güzelleşir. Eline sağlık
yu2uf yazdı: Pzr Ağu 04, 2019 6:03 pm
Gördüğüm en haklı konulardan biri. Yani sıralamada ilerilerde olmamız için düzenlenmesi gereken şeylerde var. Ayrıca dediğin gibi buraya ait bir tracker olursa bu swlerde arasında tatlı yarışmalara da sebep olur ve swler ona göre güzelleşir. Eline sağlık
Bir an önce gelmesi gerçekten süper olacak yoksa kafayı yiyeceğim bugün gene ban yedik