Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Users.ini Hk.

CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Talep BOTU

Users.ini Hk.

Mesaj gönderen Talep BOTU »

Biri users.ini yi sildiği zaman loglara kaydetti diye düşüyor ve bunu yüzünden kimin yaptığını anlayamıyoruz.
Bu bir saldırı anında çaresizliğe düşmemize sebep oluyor ve kimin yaptığını da bilmiyoruz.Bunun için loglara kaydetti değil de sildi diye düşerse gerçekten çok işe yarayabilir.
Bence yeni panelden önce gelmesi gereken bir özelliktir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

Users.ini Hk.

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

olursa çok iyi olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
Clan İsmi: -
İletişim:

Users.ini Hk.

Mesaj gönderen ByBuLuT ☪ »

Silmek için de kaydetmesi lazım kaydetmek içinde sadece users.ini için kaydetmeden önce ve kaydettikten sonra boyutu yanına yazılabilir sonraki boyut 0 sa veya eskisinden çok daha düşükse sileni anlayabiliriz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Users.ini Hk.

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Yakala beni isimli bir oyun oynayalım. Siz benim users.ini yi sildiğimi tespit etmek için yaptığınız uygulamaları yazın, ben o uygulamalardan nasıl kurtulduğumu yazayım.

Dosya içeriğini komple silince panelin beni tespit ettiğini bildiğim için, içini boş karakterler ile doldurur dosyanın dolu olduğunu gösteririm.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
İletişim:

Users.ini Hk.

O zaman users.ini kaydedilemez ve sadece anapanelden komple silinebilir olsun adminlikler oyun içi ve panelde ayrı bi yerden adminekle bölümünden yazılsın anapanel vermezse silemezler adam yanlış yazdı nasıl düzeltecek dersen de adminekle düzenlenen yerden düzenleme ve adminliği pasif hale getir olur ordan düzenler yada pasif hale getitirir boyutu çok büyük olur zamanla dersen de sadece anapanelden ve sadece csdnin belirlediği saatler arasında silebilir misal her hafta cuma günü gündüz 10.00-10.10 saatleri ve gece 22.00 - 22.10 saatleri ardında silinir yine de users.ini saldırısı yiyebilirse oda onun .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Erhan1232YARDIM

Users.ini Hk.

Mesaj gönderen Erhan1232YARDIM »

ByBuLuT ☪ yazdı: Pzr Tem 14, 2019 1:19 pm O zaman users.ini kaydedilemez ve sadece anapanelden komple silinebilir olsun adminlikler oyun içi ve panelde ayrı bi yerden adminekle bölümünden yazılsın anapanel vermezse silemezler adam yanlış yazdı nasıl düzeltecek dersen de adminekle düzenlenen yerden düzenleme ve adminliği pasif hale getir olur ordan düzenler yada pasif hale getitirir boyutu çok büyük olur zamanla dersen de sadece anapanelden ve sadece csdnin belirlediği saatler arasında silebilir misal her hafta cuma günü gündüz 10.00-10.10 saatleri ve gece 22.00 - 22.10 saatleri ardında silinir yine de users.ini saldırısı yiyebilirse oda onun .
Silmek isteyen tek bi tane siler kaydeder tek bir tane siler kaydeder ayni mantığa geliyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
İletişim:

Users.ini Hk.

Erhan1232YARDIM yazdı: Pzr Tem 14, 2019 1:20 pm
ByBuLuT ☪ yazdı: Pzr Tem 14, 2019 1:19 pm O zaman users.ini kaydedilemez ve sadece anapanelden komple silinebilir olsun adminlikler oyun içi ve panelde ayrı bi yerden adminekle bölümünden yazılsın anapanel vermezse silemezler adam yanlış yazdı nasıl düzeltecek dersen de adminekle düzenlenen yerden düzenleme ve adminliği pasif hale getir olur ordan düzenler yada pasif hale getitirir boyutu çok büyük olur zamanla dersen de sadece anapanelden ve sadece csdnin belirlediği saatler arasında silebilir misal her hafta cuma günü gündüz 10.00-10.10 saatleri ve gece 22.00 - 22.10 saatleri ardında silinir yine de users.ini saldırısı yiyebilirse oda onun .
Silmek isteyen tek bi tane siler kaydeder tek bir tane siler kaydeder ayni mantığa geliyor.
silme sadece o saat arasında ve direk users.iniyi anapanelden silerek olacak adminekle düzenlede sadece yazma düzeltme ve pasif yapma şeklinde çalışacak ama uğraşmaya ne gerek var bi users.iniye sahip çıkamıyorsa o onun suçu ben sadece bi fikirde bulundum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Colditz

Users.ini Hk.

Mesaj gönderen Colditz »

Ne saçmalıyorsunuz siz? Abi basit bir şeyi çok karıştırıyorsunuz. Yetkiver sistemini kullanıp kimseye panel vermeyin. Kimse users.ini ye saldıramaz artık.

Silme işlemini belirli bir saate kısıtlamak çok saçma.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Users.ini Hk.

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Yetsis kullanın. @Taha Demirbaş

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
İletişim:

Users.ini Hk.

Colditz yazdı: Pzr Tem 14, 2019 1:40 pm Ne saçmalıyorsunuz siz? Abi basit bir şeyi çok karıştırıyorsunuz. Yetkiver sistemini kullanıp kimseye panel vermeyin. Kimse users.ini ye saldıramaz artık.

Silme işlemini belirli bir saate kısıtlamak çok saçma.
En mantıklısı bu zaten ama "bende panel var" olayı varya birde önlemi almıyorlar çözüm sorunun içinde saklı da yapmıyorlar işte zorla koruma sağlamak benim dediğimin gelmesini istemem zaten fazla kısıtlama ve saçma ama anladın işte ne diyeyim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala