Elimde bir hile mevcut, bu hile CSDuragi serverlerinde geçmekte, düzgün şekilde çalışmakta (duvar arkası adamı görebiliyorum ve aimbot düzgün ve legit şekilde çalışmakta.) bunu nasıl fixleyebilirim serverimde, CSD Guard aktif şekilde bu arada.
Maalesef o hile için şuanda yapılabilecek birşey yok. Dosyanın ismini değiştirip değiştirip tekrar giriyorlar. legit olduğu için tam kesin sonuç alınamıyor. Tek çare cs clientine güncelleme yapmak ve dağıtımını sağlamak. Steamdan bile geçiyor.
Bahsettiğin hileyi sanırım biliyorum. Uzun süredir olan bir hile Türkiye deki youtuberler yeni keşfetti. Seypa'nında dediği gibi engelleme mevcut değil.
seypa yazdı: Prş Tem 04, 2019 10:19 am
Maalesef o hile için şuanda yapılabilecek birşey yok. Dosyanın ismini değiştirip değiştirip tekrar giriyorlar. legit olduğu için tam kesin sonuç alınamıyor. Tek çare cs clientine güncelleme yapmak ve dağıtımını sağlamak. Steamdan bile geçiyor.
Steam deneme fırsatım olmadı, farklı bilgisayarda denediğim için. Virüs falan vardır uğraşmayalım şimdi. Türk yutupçular bulmasa zaten injektörlüydü ilk başlar..