Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Half life Sunucusu yeni map eklentileri

CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

YurikoOmega

Mesaj gönderen YurikoOmega »

Şahsen katılıyorum,hani çünkü...Stres atmaya gelipte stres aldığımız yerler olmaya başladı bu half life 1.5 sunucuları.Şahsen bende artık nadir girmeye başladım.Bug yapanlar artıyor.Reklam içinde endişe etmenize gerek yok bence.Bunlardan daha dolu half life sunucusu varsa zaten adam yazar nete indirir.CS 1.6 olarak yine aynı şekilde varsa indirir kurur.Bu arada arkadaşın dediği antreman amaçlı sunucu fikrinide BOTMAN'ın oluşturduğu stripper 2 Plugini ile ayarlıyabilirsiniz.Bununla belirli yerlere silah eklentileri koyabilirsiniz vede mühimmat.Bu eklentiler tam oyuncuların bulunduğu yere koyarsanız böylece sorun olmaz.Yada direk impulse 101 ve give item kodlarını aktif hale getirebilirsiniz.Chat kısmında gerçekten çok doğru söylemiş.Küfür eğer biri ederse boş yere etmez lütfen sizde anlayın.İnsanlarla oynadığımızı hissetmek istiyoruz.Botlarla oynasak keşke diyorum.En azından hile yapmazlardı sadece etrafta dolaşıp vururlardı.Lütfen açabiliyorsanız Chat'ı açın,vede hile engellemek içinde bir şey yapabilirseniz yapın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ömer TELLİ
Yönetici
Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
Clan İsmi: csd

Mesaj gönderen Ömer TELLİ »

Talepler anlık olarak işleme alınmamaktadır ve yapılacağı garanti değildir.
Gelen oylamalara göre hareket edilmektedir ve bu süreç uzayabilir.

Ancak HL serverlara bir öncelik tanıyacağız

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

onurbx2

Mesaj gönderen onurbx2 »

Ömer TELLİ yazdı: Sal Tem 02, 2019 2:07 pm Talepler anlık olarak işleme alınmamaktadır ve yapılacağı garanti değildir.
Gelen oylamalara göre hareket edilmektedir ve bu süreç uzayabilir.

Ancak HL serverlara bir öncelik tanıyacağız
HOCAM PLUGINLERI SONRA EKLERSINIZ ALLAHINIZI SEVIYOSANIZ BU BI KAC GUN ICINDE SU MAP ROTASYONUNA YENI MAPLER EKLEYIN PANELDEN BUNALDIK BOOTCAMP STALKYARD CROSSFIRE 3 LUSUNDEN

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

onurbx2

Mesaj gönderen onurbx2 »

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala