[JB]Ct DE Jetpack Plugini Varmı
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Ct DE Jetpack Pluginini Cok İstiyorum Plugin Yoksada Nasıl Yapabilirim
Link: | |
Linklerini gizle |
istediğin jetpack plugini bul yolla buradan yada özelden buradan sana geri yollayayım.
Linklerini gizle |
-
@ErayBaba156
Buyur dostum dene.
Buyur dostum dene.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 150
Bura satış yeri değil yardım forumubatu07040 yazdı:jetpack pluginini satıyorum kendi kodlamam 50 tl profesyonel 0 sorun alcaksan uulaş bana
Linklerini gizle |
-
merak ediyorum acaba nasıl kendisi kodladı. Daha ismini dahi bilmiyoruz, kimdir neydir necidir. Velhasıl, internette sorunsuz olan jetpack eklentisini sadece CTlerin alabileceği şekilde düzenlemek, programlama bilen birisi için 5-10 dakika. Bunun içinde 50 lira, bu işe mi başlasam acaba iyi para var.batu07040 yazdı:jetpack pluginini satıyorum kendi kodlamam 50 tl profesyonel 0 sorun alcaksan uulaş bana
Linklerini gizle |
-
Milleti aptal yerine koymak paralı ise bnde baslamalıyım #include jailbreak yap programcıyım de oh ne alaCSmiLeFaCe yazdı:merak ediyorum acaba nasıl kendisi kodladı. Daha ismini dahi bilmiyoruz, kimdir neydir necidir. Velhasıl, internette sorunsuz olan jetpack eklentisini sadece CTlerin alabileceği şekilde düzenlemek, programlama bilen birisi için 5-10 dakika. Bunun içinde 50 lira, bu işe mi başlasam acaba iyi para var.batu07040 yazdı:jetpack pluginini satıyorum kendi kodlamam 50 tl profesyonel 0 sorun alcaksan uulaş bana
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.57
- Clan İsmi: TeamTR Gaming
@batu07040
Kardeş burada sorun sen yaratıyorsun burası ticaret platformu değil "YARDIMLAŞMA PLATFORMU" seninde bildiğin üzere
Kardeş burada sorun sen yaratıyorsun burası ticaret platformu değil "YARDIMLAŞMA PLATFORMU" seninde bildiğin üzere

Linklerini gizle |
-
@Kalipso22 Adlı Arkadadımız attı ve çalısıor swmde denedim bumu sorunlu jetpack ve author deiştirmelşe coderlik olunmuyor
Linklerini gizle |