Lucifer'Z(Zombie) The Hero MOD (213.238.173.86)
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
kardeşim bu zombie the hero değil zp servera girdim menunun başında bile zp yazıyor emek sıfır.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: KULLANMIYORUM
-
Güzel mod. Özellikle zombi sınıflarını ve özelliklerini beğendim. Yazılarda birkaç düzenleme gerekiyor. (Rusça mesajlar var ve menu itemler, başlıklarının rengi güzel değil. ) Takım arkadaşları için semiclip te lazım.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: Karanlık Gaming
-
- Server Ip/DNS: -
- Clan İsmi: -
- İletişim:
kardeşim zp olmadan örneğin diasın zombie escape modu zp değil bunu söyleyeyim git araştır yani zp olmadan olan modlarda var ve zp olan modlarda var ama her ne kadar kendilerini sevmesemde burda onları övücem maalesef holiganın modunu biliyorsan onların modu aslında uygun seninki zpden farksız almışsın birkaç sınıfı extra item olarak eklemişsin bikaç silah skin koymuşsun menüyü renklendirmişsin seninle tartışmayacağım o yüzden çalışma yapıyorsan adam akıllı yap, saygılar.ZebaniBey yazdı: Çrş Haz 12, 2019 10:09 pmEmek 0 Mı ?burakxd383 yazdı: Sal Haz 11, 2019 11:20 am kardeşim bu zombie the hero değil zp servera girdim menunun başında bile zp yazıyor emek sıfır.
Kardeşim Kavga Niyetim Yok Bana 1 Tane Zp Mod Olmadan Calısacak Bir Mod Sogle ?
Sogleyemezsin Cunku Butun Zombie Modlar Vb. Zp Moddan Geçer .
Eger Assagıda ZP Yazısı Gorduysen Takılma Ona Keyfine Bak Sen Boşver![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Linklerini gizle |