HDD Görmeme Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 894
HDD Görmeme Sorunu
Merhaba arkadaşlar
elimde uzun zamandır kullandığım bir tane hdd var. içi dolu , pc ye takıyorum ses de geliyor hdd nin ışığıda yanıyor ama bilgisayarım bölümünde gözükmüyor. Google'da baya çözüm aradım ama bulamadım. Fikri olan , daha önce yasamış olan varsa buyursun arkadaşlar.
elimde uzun zamandır kullandığım bir tane hdd var. içi dolu , pc ye takıyorum ses de geliyor hdd nin ışığıda yanıyor ama bilgisayarım bölümünde gözükmüyor. Google'da baya çözüm aradım ama bulamadım. Fikri olan , daha önce yasamış olan varsa buyursun arkadaşlar.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
HDD Görmeme Sorunu
evet gözüküyor ama bir islem yapılmıyor 'Erişim engellendi ' diyor.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
HDD Görmeme Sorunu
Altaki ayrılamamış kısmına sağ tıklayıp yenibirim yaparmısınız.
Linklerini gizle |
-
HDD Görmeme Sorunu
basılmıyor hocam.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
HDD Görmeme Sorunu
harici bir bellek oldugu için usb ile baglanıyor
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
HDD Görmeme Sorunu
Diskin sağlık durumu nedir ? Bad sector ssini atarmısın.İlyas ERTEKİN yazdı: Pzr May 12, 2019 10:49 pm Merhaba arkadaşlar
+ olarakta format atarken gelişmiş kısmına girip b ir bak bakalım orda gorup 2 tb alanı oluşturabilecekmisin.
Linklerini gizle |
HDD Görmeme Sorunu
Ayrı bir güce ihtiyaç duyar usb bağlantı ayrı bir güç bağlantısı almıyor ise zor çalışır tam emin değilim.İlyas ERTEKİN yazdı: Pzr May 12, 2019 11:25 pmharici bir bellek oldugu için usb ile baglanıyor
Konuyu Technopat adlı sitesine girip üye olun sorunları bire bir yazıp verdiğim linkteki konuya açın oradan daha sağlıklı bilgi alırsınız. Bu bağlamda cevap vermek yanlış olur.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
HDD Görmeme Sorunu
Bu şeyler varya taşınabilir diskler onlardan bahsediyor sanırım arkadaş ayrı bir güce ihtiyac duymaz yakın arkadşaım kullanıoyrdu wd elements'in 1 tblik taşınabilir hddsini, sadece usb kablosuyla bağlıyorduk.Serhat Öndeş yazdı: Pzr May 12, 2019 11:30 pmAyrı bir güce ihtiyaç duyar usb bağlantı ayrı bir güç bağlantısı almıyor ise zor çalışır tam emin değilim.
Konuyu Technopat adlı sitesine girip üye olun sorunları bire bir yazıp verdiğim konuya açın oradan daha sağlıklı bilgi alırsınız. Bu bağlamda cevap vermek yanlış olur.
Linklerini gizle |