Beni üç saniye dinler misiniz ?
Moderatör: Moderatörler
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Olm. Hoaydaaa dedim görünce. Ben yine inanmam ki. Mantıklı olalım, diğer kliplerde Diablo o kadar kaslı değil, bu video da ne oldu da birden kaslı oldu? İnstagramda ki videolar da sesler vs. Farklı, olay başka ama göreceğiz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 137
Massakanın oyunları bunlar Emirhancığım Massakanın.. Dıj gücler.Ulu @ Team yazdı: Prş May 02, 2019 4:53 pm Olm. Hoaydaaa dedim görünce. Ben yine inanmam ki. Mantıklı olalım, diğer kliplerde Diablo o kadar kaslı değil, bu video da ne oldu da birden kaslı oldu? İnstagramda ki videolar da sesler vs. Farklı, olay başka ama göreceğiz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 140
- Server Ip/DNS: Kapalı.
Bende o kas olayına takıldım. Şöyle bir şey de olabilir, o disslere cevap videolarını çektirdiği kişi %60 olarak almancaya kayıyordu konuşma yapısı. Bence ilk dissten sonra oyuncu değişti. Thumbnaillara baksanız bile anlaşılıyor. İlk klip vb. uzun hikaye ya.Ulu @ Team yazdı: Prş May 02, 2019 4:53 pm Olm. Hoaydaaa dedim görünce. Ben yine inanmam ki. Mantıklı olalım, diğer kliplerde Diablo o kadar kaslı değil, bu video da ne oldu da birden kaslı oldu? İnstagramda ki videolar da sesler vs. Farklı, olay başka ama göreceğiz.
Linklerini gizle |