Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Beni üç saniye dinler misiniz ?

Diğer forum kategorileri dışında kalan herşey.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Ulu @ Team
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
Clan İsmi: Biizn-i Hüda

Mesaj gönderen Ulu @ Team »

Olm. Hoaydaaa dedim görünce. Ben yine inanmam ki. Mantıklı olalım, diğer kliplerde Diablo o kadar kaslı değil, bu video da ne oldu da birden kaslı oldu? İnstagramda ki videolar da sesler vs. Farklı, olay başka ama göreceğiz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Meczup
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen Meczup »

Ulu @ Team yazdı: Prş May 02, 2019 4:53 pm Olm. Hoaydaaa dedim görünce. Ben yine inanmam ki. Mantıklı olalım, diğer kliplerde Diablo o kadar kaslı değil, bu video da ne oldu da birden kaslı oldu? İnstagramda ki videolar da sesler vs. Farklı, olay başka ama göreceğiz.
Massakanın oyunları bunlar Emirhancığım Massakanın.. Dıj gücler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
77 FPS
Server Ip/DNS: Kapalı.

Mesaj gönderen 77 FPS »

Ulu @ Team yazdı: Prş May 02, 2019 4:53 pm Olm. Hoaydaaa dedim görünce. Ben yine inanmam ki. Mantıklı olalım, diğer kliplerde Diablo o kadar kaslı değil, bu video da ne oldu da birden kaslı oldu? İnstagramda ki videolar da sesler vs. Farklı, olay başka ama göreceğiz.
Bende o kas olayına takıldım. Şöyle bir şey de olabilir, o disslere cevap videolarını çektirdiği kişi %60 olarak almancaya kayıyordu konuşma yapısı. Bence ilk dissten sonra oyuncu değişti. Thumbnaillara baksanız bile anlaşılıyor. İlk klip vb. uzun hikaye ya.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala