By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Çrş Nis 03, 2019 7:04 pm
O cpu değeri çok yükselmez merak etmeyin.
Sunucudaki eklentilerin ve diğer herşeyin toplamıdır o.
Eğer for dongüleri vs. çok yoksa oyuncu sayısı yükselse de cpu değeri çok artmaz.
@Gozyasi`
peki zp yada ze serveri olanlar için durum nasıl olucak biz zombie plague 4.3 veya 5.0'ı nasıl optimize edelim modun kendisi zaten en az 25 cpu kullanıyordur zp5.0 ı tahmin bile edemiyorum
By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Çrş Nis 03, 2019 7:04 pm
O cpu değeri çok yükselmez merak etmeyin.
Sunucudaki eklentilerin ve diğer herşeyin toplamıdır o.
Eğer for dongüleri vs. çok yoksa oyuncu sayısı yükselse de cpu değeri çok artmaz.
@Gozyasi`
peki zp yada ze serveri olanlar için durum nasıl olucak biz zombie plague 4.3 veya 5.0'ı nasıl optimize edelim modun kendisi zaten en az 25 cpu kullanıyordur zp5.0 ı tahmin bile edemiyorum
By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzr Nis 07, 2019 1:26 pm
O sorun ben de de mevcut ama ne yapacağımızı bilmiyorum, bence bunu için de bir çözüm yolu bulmalılar.
üstüne bide bizdeki level sistemlerini hesap edersek işin içinden çıkılmaz hal alıyor
O sorun ben de de mevcut ama ne yapacağımızı bilmiyorum, bence bunu için de bir çözüm yolu bulmalılar.
üstüne bide bizdeki level sistemlerini hesap edersek işin içinden çıkılmaz hal alıyor
Sizin sunucu başlı başına fail, %95lere kadar çıkıyor kullanım
Sizin sunucu başlı başına fail, %95lere kadar çıkıyor kullanım