Silaha , Bicaga veya Kol kısmına isim yazma?
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 20
Arkadaslar herkese iyi akşamlar, Konu başlığında belirttiğim gibi bir şey yapabilirmiyim ? Mesela kendi ismimi yazma gibi, Bunu nasıl yapabilirim ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: MoonGaming
- İletişim:
Half life model viewer programını kullanarak model dosyasını açabilirsin. Texture bölümüne tıklayarak modelin texturelerini görebilirsin.
Orda bir kutucuk var sağdaki oka tıkladığında textureleri gösterir ordan kol texturesini seçiyorsun ve export diyorsun dosyayı kaydediyorsun ve o dosyayı photoshop, paint gibi uygulamalarda açıyorsun. Daha sonra üstüne istediğin yazıyı yazdıktan sonra kaydediyorsun sonra Half Life model viewer programına gelip texture kısmından kol texturesini seçip importa tıklıyorsun ve düzenlediğin textureyi açıyorsun GÖREV TAMAM
Orda bir kutucuk var sağdaki oka tıkladığında textureleri gösterir ordan kol texturesini seçiyorsun ve export diyorsun dosyayı kaydediyorsun ve o dosyayı photoshop, paint gibi uygulamalarda açıyorsun. Daha sonra üstüne istediğin yazıyı yazdıktan sonra kaydediyorsun sonra Half Life model viewer programına gelip texture kısmından kol texturesini seçip importa tıklıyorsun ve düzenlediğin textureyi açıyorsun GÖREV TAMAM

Linklerini gizle |
-
Kardeşim veya abim , allah senden razı olsun dediğini yapıcam tek tek uygulucam. Ellerine ve emeğine sağlık, yapamazssam tekrar düşerim buralara 

Linklerini gizle |
-
Kardesim ben yaptım herşeyi ama serverde aktif edemiyorum
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 503
- Clan İsmi: Biraz Hırs
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: MoonGaming
- İletişim:
Modelini değiştirmek istiyorsun
verdiğim eklentiyi serverine kuruyorsun new_weapons.ini dosyasını panelindeki configs dosyasına atıyorsun new_weapons.ini dosyasına girdiğinde orda bir yazı göreceksin
"models/buraya silah değiştireceğin silah ismi.mdl" "models/yeni silah ismi farkli isim.mdl"
yazıyla belirttiğim kısımları doldurduktan sonra haritayı değiştir modelin aktif olacaktır.
verdiğim eklentiyi serverine kuruyorsun new_weapons.ini dosyasını panelindeki configs dosyasına atıyorsun new_weapons.ini dosyasına girdiğinde orda bir yazı göreceksin
"models/buraya silah değiştireceğin silah ismi.mdl" "models/yeni silah ismi farkli isim.mdl"
yazıyla belirttiğim kısımları doldurduktan sonra haritayı değiştir modelin aktif olacaktır.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Mesela kol kısmına, örnek veriyorum xxxxxx yazmak istiyorum, bunu yapamadım. Biçağı seçip, kol kısmına geliyorum. İsmi falan yazıyorum kaydediyorum mdl olarak, sonra oyun mdl dosyasına atıyorum kabül etmiyor oyuna giriyorum aynı duruyor
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 503
- Clan İsmi: Biraz Hırs
Kendin için mi yapıyorsun, server için mi?
Kendin için yapıyorsan, aynı dizine atman gerek.
Server için yapıyorsan, bu işin bir de çalışması için eklentisi mevcut.
Kendin için yapıyorsan, aynı dizine atman gerek.
Server için yapıyorsan, bu işin bir de çalışması için eklentisi mevcut.
Linklerini gizle |
-
Kendim için yapıyorum, herşeyi ayarlıyorum paintten ismi falan yazıyorum ordan kaydedip mdl olarak ceviriyorum. Sonra cs strike model dosyasına atıyorum ama bende gözükmüyor
Linklerini gizle |
-