Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Server ve Ts3 Acill Yardım !!!

Oyunda karşılaştığınız hatalar , oyun hakkında genel bilgiler

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Giresun # Damat

Mesaj gönderen Giresun # Damat »

Sayın CSDurağı Yöneticileri ve sevgili arkadaşlar Ben Cs123.CSDuragi.com ve Ts132.CSDuragi.com Sahibiyim ama
" cs132.csduragi.com 213.238.173.132:27015 "" Server ında benim Ts3 ün reklamını yapıyorlar ve server da hiçbir admin bulunmuyor ..... Ve o server a girenler direk benim Ts3 e geliyorlar. Geldikleri zamanda komutçuluk ve slotluk istiyorlar !!!! Sonrada küfür edip gidiyorlar !!!! Lütfen buna bir çağre bulabilirmisiniz ? Bıktım artık !!!! [@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

O dediğin olay ne yazık ki bizde de var, bizde gelenlere bizim server jail mi pro mu diye soruyoruz. Jail derler ise direk banlıyoruz. Buna CSDurağı şuanda bir şey yapamaz, ama yakında bir düzenleme bekliyoruz TS3'ler ile ilgili.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Giresun # Damat

Mesaj gönderen Giresun # Damat »

Bencede biran önce gelmesi lazım düzenleme sadece server a girenler falan girebilse daha güzel olur başka server dayken o ts3 e giremesinler mesela ....

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

TS3 ile 1.6 serverını bağdaştıramazsın, bu sebeple dediğin olay olmaz. Ne olur diye soracak olursan? TS3 sahipleri kendilerine bir şifre koyar, o şifre ile 1.6 panelindeki ts3 yönlendirme eklentisini aktifleştirirsin. Buda şuanda olacak bir şey değil, uzun bir zaman sonra gelir.

Eğer bu konudan şikayetçi isen, cs132 konusunda, git bir konuş panelden ts3.csduragi.com olarak değiştirmesini talep et.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli