@Yek'-ta bir kaç klan Csdurağında yasaklı ve Csdurağı serverlarına saldırı yapan kişilerin firmasında veya makinesinden ts açmış bu durumu şikayet edebilirmiyiz?
Dragan Ratkoviç yazdı: Cum Mar 15, 2019 10:38 pm
@Yek'-ta bir kaç klan Csdurağında yasaklı ve Csdurağı serverlarına saldırı yapan kişilerin firmasında veya makinesinden ts açmış bu durumu şikayet edebilirmiyiz?
açanları edebilirsin csd saldırı yapanlar burda yasaklıdır çünkü dostum
Dragan Ratkoviç yazdı: Cum Mar 15, 2019 10:38 pm
Yek'-ta bir kaç klan Csdurağında yasaklı ve Csdurağı serverlarına saldırı yapan kişilerin firmasında veya makinesinden ts açmış bu durumu şikayet edebilirmiyiz?
Kendileri eğer güveniyor ise ben bir şey diyemem. Bunun en net cevabını Ömer TELLİ verebilir.
Ömer Bey merhaba bu durumlar sizleride bizleride üzdü gerçekten benim diyeceğim son kez bi ip alinip Clan Sahiplerinin ts3 deki odalar olsun açiklamalar vs yetkiler fln lazim heğer kabul ederseniz son kez bi ip alinmali siz bilirsiniz ama clan sahiplerinin işi görülene kadar yapilmali zaten hemen black list yiyor bundan sonra almazsiniz . Benim söyleyeceklerim bu kadar herkese iyi geceler.
Yek'-ta yazdı: Cum Mar 15, 2019 9:57 pm
Teamspeak3 nereden kiralıyabiliriz, nasıl yapabiliriz gibi sorularınızı sildim ve bu tip yorumlar yapmamanızı rica ediyorum. Çünkü yarın bir gün bir şey olduğu vakit forum.csd den bir üye demişti önermişti denilecek, sonra bu sorunla ilgili csduragini dahil edeceksiniz. Biz bunu istemiyoruz.
Tekrar etmemde fayda var. Teamspeak3 sunucu kiralayacağınız yer CS1. 6 hizmeti vermemeli. Eğer böyle bir durum olur ve şikayet bölümüne konu açılır ise işlem yapılır.
Teamspeak3 sunucu kiralayacağınız yer CS:GO hizmeti verebilir. Çünkü CSDuragi, CS:GO hizmeti vermemektedir.
anasayfada cs:go paketi yakında diyor reyiz yani cs:go ile alakası olan bir yerden alırsak sorun çıkmaz dimi