Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Quanaril ' Jailbreak [CS32 | TS64] - Ts3.Quanaril.COM

CSDurağı üzerinden hizmet aldığınız sunucunuzun tanıtımını yapabilirsiniz.
Clan duyurunuzu paylaşabilir, clanınıza server, serverınıza clan arayabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

mustafavevo yazdı: Cum Mar 08, 2019 6:45 pm
Leooo yazdı: Cum Mar 08, 2019 12:18 pm
mustafavevo yazdı: Prş Mar 07, 2019 7:57 pm

Biz server kurmuyoruz aile kuruyoruz, 2015'te sadece ts3 satın alarak klanı kurmuştuk. Değiştirmek istediğin kelime çok saçma. Sana da başarılar.
Burada kötü bişey yok dostum kendine gel lütfen. Sadece olarak görüşümü bildirdim buna saygı duyup teşekkür ede bilirdin her neyse.
Ne zaman kurulduk yerine serveri ne zaman kurduk yazsan daha iyi olurdu çok saçma. Her işte bir kusur aramana gerek yok çok boş yapmışsın.
Dostum forum burası başarı dileme platformu değil, insanlar düşüncelerini belirtiyor gayet normal birşey biraz kendine gel.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
mustafavevo
Server Ip/DNS: ts3.quanaril.com
Clan İsmi: 'My heart.'
İletişim:

Mesaj gönderen mustafavevo »

Dragan Ratkoviç yazdı: Cum Mar 08, 2019 11:32 pm
Leooo yazdı: Cum Mar 08, 2019 12:18 pm

Burada kötü bişey yok dostum kendine gel lütfen. Sadece olarak görüşümü bildirdim buna saygı duyup teşekkür ede bilirdin her neyse.
Ne zaman kurulduk yerine serveri ne zaman kurduk yazsan daha iyi olurdu çok saçma. Her işte bir kusur aramana gerek yok çok boş yapmışsın.
Dostum forum burası başarı dileme platformu değil, insanlar düşüncelerini belirtiyor gayet normal birşey biraz kendine gel.
Ne alaka? Belirttiği düşünce çok saçma :D Ne alaka birader serveri ne zaman kurdukla ne zaman kurulduğun arasındaki fark ne? İlla bir kusur aramaya çalışıyor. Bu tipteki insanlara nefret oluyorum. Sen de boş yapmışsın. Daha da konuşma, fikri, düşüncesi olan yazabilir ama böyle boş düşüncelere kulak asmaktan çok nefret ediyorum. Saçma saçma öneriler yazmayın.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Dragan Ratkoviç

Mesaj gönderen Dragan Ratkoviç »

mustafavevo yazdı: Cmt Mar 09, 2019 1:02 pm
Dragan Ratkoviç yazdı: Cum Mar 08, 2019 11:32 pm

Ne alaka? Belirttiği düşünce çok saçma :D Ne alaka birader serveri ne zaman kurdukla ne zaman kurulduğun arasındaki fark ne? İlla bir kusur aramaya çalışıyor. Bu tipteki insanlara nefret oluyorum. Sen de boş yapmışsın. Daha da konuşma, fikri, düşüncesi olan yazabilir ama böyle boş düşüncelere kulak asmaktan çok nefret ediyorum. Saçma saçma öneriler yazmayın.
Sen nefret ediyorsun diye düşüncelerimizimi saklayalım, sana göre boş bizlere göre dolu hoşuna gitmiyorsa bildir butonuna bas sıkıntını söyle yetkililer kaldırsın. Her kötü yoruma boş diyecek kadar görgüsüzsün. Herkesi sizi sevecek diye bir kural yok isteyen başarılar diler isteyen kusur arar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala