Emre Gezer yazdı: Cum Mar 08, 2019 1:43 pm
En son 10.sınıf izinleri yazıyor zaten iyice dhye döndük
e-Okuldan fazla anlamadığım için 10.sınıf olduğunu gördüm acaba terslik mi var dedim belki bilen biri çıkar diye sordum. Benim zamanımda e-okul olmadığı için bilmiyorum.
ShooTeR yazdı: Cum Mar 08, 2019 1:04 pm
Faaliyet olaylari var ama e okulda devamsizlik bilgisinde faaliyet diye yazması lazim ztn varsa
Umarım öyledir hergele bizi kandırmamıştır.
Büyük ihtimal kandırmış çünkü e-okulda ögrencilerin görebileceği izin sistemi diye birşey yok buyuk ihtimal kendi kardeşiminkinide kontrol ettim ondada bulunmuyor.
Devamsızlık bilgisinde faaliyet yada izinli diye yazıyorlarmış, kendisine sordum.
ShooTeR yazdı: Cum Mar 08, 2019 1:04 pm
Faaliyet olaylari var ama e okulda devamsizlik bilgisinde faaliyet diye yazması lazim ztn varsa
Büyük ihtimal kandırmış çünkü e-okulda ögrencilerin görebileceği izin sistemi diye birşey yok buyuk ihtimal kendi kardeşiminkinide kontrol ettim ondada bulunmuyor.
Devamsızlık bilgisinde faaliyet yada izinli diye yazıyorlarmış, kendisine sordum.
Vay hergele ya okula gitmemek için elinden geleni yapıyor arkadaş .
omar yazdı: Cum Mar 08, 2019 1:28 pm
Vay hergele ya okula gitmemek için elinden geleni yapıyor arkadaş .
Gençler işte naparsın
Hem kardeşin 12.sınıfa gidiyor ise orada yazdığına göre izin sistemi gerçekten olsa bile 10.sınıf listesi görünüyor orada