En ince ayrıntısına kadar ( cvar ayarlarından, ses ve model dosyalarına ) , panel üzerinden adım adım anlatım yapılarak paylaşayacağınız modlar.
(Derleme eklentiler ile de oluşturacağınız modlar dahildir , detaylı anlatıma dikkat edilmesi gerekilir. Bölüm yönetici onaylıdır )
Eklentiyi yükledim ve zm,ze maplarında aktif ettim ayrıca lang klasörüne gerekli txt dosyasını attım scm_entity_editor.txt'yi attım fakat sonrasında oyunda map değiştirdim ve oyuncular birbirlerinin içlerinden geçemiyor yardımcı olabilir misin?
semiyi aktif ettinmi ?
scm_editorden değerleri kontrol et yapamazsan cs ipni at gelip bakayım yemek yedikten snra
kardsm modu hersıeyın kurdum aktıf oldu yanlız denemek ıcın Zm_snowbsae actım modellerin hepsi aktif ama Zm plague ıcın gosteryor mod felan turkcelesmıs skntı yok hıc bırsey sılah modellerı hepsı eklendı skntısı surda Plaguedekı Zm extralarda gozkyor bombaları satın al felan o kısım onlar kalkmadı nasıl yapablrım veya mapsdan zmplague ana modunumu kapatayım ?
KinG @ AnqeL yazdı: Prş Şub 07, 2019 11:16 am
kardsm modu hersıeyın kurdum aktıf oldu yanlız denemek ıcın Zm_snowbsae actım modellerin hepsi aktif ama Zm plague ıcın gosteryor mod felan turkcelesmıs skntı yok hıc bırsey sılah modellerı hepsı eklendı skntısı surda Plaguedekı Zm extralarda gozkyor bombaları satın al felan o kısım onlar kalkmadı nasıl yapablrım veya mapsdan zmplague ana modunumu kapatayım ?
Bu pllerle ze maplarda oynayabilirsin zm mapda nasi oynayacan
Hocam herşeyi doğru yükledim fakat ze_ mapları açınca çöküntü yaşıyor sv.
dizinleri uygun yükledim ve sma ları düzgün yükleyip amxx olarak kaydettim. extra yapmam gereken birşey var mı? @ShooTeR
KutayTRM yazdı: Sal Mar 05, 2019 12:15 am
dizinleri uygun yükledim ve sma ları düzgün yükleyip amxx olarak kaydettim. extra yapmam gereken birşey var mı?
@ShooTeR
Emrenin dedigi gibi sys-error.log icerigini gönderin
KutayTRM yazdı: Sal Mar 05, 2019 12:15 am
dizinleri uygun yükledim ve sma ları düzgün yükleyip amxx olarak kaydettim. extra yapmam gereken birşey var mı? @ShooTeR
Emrenin dedigi gibi sys-error.log icerigini gönderin
Hocam teşekkürler. haritanın .wad files i hatalıymış. düzelttim. şimdi şu kırmızı ile işaretlediğim hatalar var.
+ olarak bir de "M" tuşuna basınca açılan pencerede 1. Silah Satin Al yazan kısıma girince birşey çıkmıyor.