Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ödevime yardım edermisiniz

Diğer forum kategorileri dışında kalan herşey.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
umutycel54

Mesaj gönderen umutycel54 »

Arkadaşlar inglizceci performans ödevi verdi yarına yetişmesi lazım bana yardım edermisiniz konu eğer hayatınızda bir olayı değiştirme imkanınız olsaydı hangi olayı değiştirmek isterdiniz türkçe şekilde yazabilirsiniz sonra çeviririm yardım edin pls :cry:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

DemirDesigin
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: Biraz Hırs

Mesaj gönderen DemirDesigin »

Kia Nakliyat Kasalısı var bilirsiniz araç, çocukken 2. Sınıfta falan bu aracın arkasına geçtim öne giderken kendime çektim arkaya giderken öne doğru ittirmeye çalışırken düşüp kamyonet üzerimden geçti, çeşitli izler bıraktı bu olayı silmek isterdim. Ancak sen de bu olay olmadığı için yapamazsın. Sana uygun bir şey söyleyemem çünkü dediğim şeyler senin hayatına ters olacaktır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
umutycel54

DemirDesigin yazdı: Prş Şub 28, 2019 1:50 pm Kia Nakliyat Kasalısı var bilirsiniz araç, çocukken 2. Sınıfta falan bu aracın arkasına geçtim öne giderken kendime çektim arkaya giderken öne doğru ittirmeye çalışırken düşüp kamyonet üzerimden geçti, çeşitli izler bıraktı bu olayı silmek isterdim. Ancak sen de bu olay olmadığı için yapamazsın. Sana uygun bir şey söyleyemem çünkü dediğim şeyler senin hayatına ters olacaktır.
Aynen benim hayatıma baya ters oldu yinede teşekkür ederim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

FearLess

Mesaj gönderen FearLess »

umutycel54 yazdı: Prş Şub 28, 2019 1:33 pm Arkadaşlar inglizceci performans ödevi verdi yarına yetişmesi lazım bana yardım edermisiniz konu eğer hayatınızda bir olayı değiştirme imkanınız olsaydı hangi olayı değiştirmek isterdiniz türkçe şekilde yazabilirsiniz sonra çeviririm yardım edin pls :cry:
Doğmamak isterdim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
umutycel54

FearLess yazdı: Prş Şub 28, 2019 6:37 pm
umutycel54 yazdı: Prş Şub 28, 2019 1:33 pm Arkadaşlar inglizceci performans ödevi verdi yarına yetişmesi lazım bana yardım edermisiniz konu eğer hayatınızda bir olayı değiştirme imkanınız olsaydı hangi olayı değiştirmek isterdiniz türkçe şekilde yazabilirsiniz sonra çeviririm yardım edin pls :cry:
Doğmamak isterdim.
Buna yakarım :(

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala