5 Kişiye Azalınca Otomatik fy_snow Aktarma!
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 255
5 Kişiye Azalınca Otomatik fy_snow Aktarıcak Bi Plugin Varmı Varsa Atarmısınız.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Amx Modx Ayarları Olmadı Mod ayarlarından ayarla gine olmadı ise Alt kullanıcı paneli verirsen hallede bilirim onun dışında yardım edemem İyi akşamlar
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Dediklerin ile istenilenin arasında bir bağ kuramadım.ahmetred yazdı:Amx Modx Ayarları Olmadı Mod ayarlarından ayarla gine olmadı ise Alt kullanıcı paneli verirsen hallede bilirim onun dışında yardım edemem İyi akşamlar
Eklentiyi iki gün içinde forumdan yüklerim.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
@CSmiLeFaCe Peki Kardeşim Teşekkürler.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs2.csduragi.COM
- Clan İsmi: Mekansızlar
- İletişim:
CSmiLeFaCe yazdı:Dediklerin ile istenilenin arasında bir bağ kuramadım.ahmetred yazdı:Amx Modx Ayarları Olmadı Mod ayarlarından ayarla gine olmadı ise Alt kullanıcı paneli verirsen hallede bilirim onun dışında yardım edemem İyi akşamlar
Eklentiyi iki gün içinde forumdan yüklerim.

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 21
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53-101
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Bana da lazımdı bulmuşken seninle paylaşayım
https://forums.alliedmods.net/showpost. ... ostcount=3
haritaların yazıldığı kısımları silip kendi haritalarını yazabilirsin eğer bir harita açılsın istiyorsan hepsini aynı yap çünkü oylama yapmıyor haritalar arasından rastgele açıyor.
if ( get_playersnum( ) < 10 ) Kaç kişi kaldığında otomatik değişimin aktif olacağını ayarlar.
set_task( 60.0, "checkplayers" ); Oyuna girdikten 60 saniye sonra oyuncu doluluğunu kontrol eder.
set_task( 60.0, "change" ); Tespit ettikten 60 saniye sonra haritayı değiştirir.
chat_color(0, "!g MESAJI BURAYA GIR", mapname) Tespit edildikten sonra konuşma kısmında bildiri yapar
Kodcu arkadaşlardan ricam listede bulunan haritalardan birine değiştiğinde mp_timelimit komutunu belirlediğimiz değerde ayarlayabilecek şekilde bir düzenleme yapabilirler mi?
https://forums.alliedmods.net/showpost. ... ostcount=3
haritaların yazıldığı kısımları silip kendi haritalarını yazabilirsin eğer bir harita açılsın istiyorsan hepsini aynı yap çünkü oylama yapmıyor haritalar arasından rastgele açıyor.
if ( get_playersnum( ) < 10 ) Kaç kişi kaldığında otomatik değişimin aktif olacağını ayarlar.
set_task( 60.0, "checkplayers" ); Oyuna girdikten 60 saniye sonra oyuncu doluluğunu kontrol eder.
set_task( 60.0, "change" ); Tespit ettikten 60 saniye sonra haritayı değiştirir.
chat_color(0, "!g MESAJI BURAYA GIR", mapname) Tespit edildikten sonra konuşma kısmında bildiri yapar
Kodcu arkadaşlardan ricam listede bulunan haritalardan birine değiştiğinde mp_timelimit komutunu belirlediğimiz değerde ayarlayabilecek şekilde bir düzenleme yapabilirler mi?
Linklerini gizle |
Ayıpsın, baştan bile yazarız.DeJavu yazdı:Kodcu arkadaşlardan ricam listede bulunan haritalardan birine değiştiğinde mp_timelimit komutunu belirlediğimiz değerde ayarlayabilecek şekilde bir düzenleme yapabilirler mi?
1-2 saatte birşeyler yazdım, doğru düzgün deneyemedim. Sistem harita açıldıktan 30 saniye sonra aktif oluyor. Ek özellik olsun diye spec botlarınıda tanımlandırdım, yani onları saymadan işlem yapın.
SMA dosyasının içini açıp bakın;
Kod: Tümünü seç
#define OYUNCUSAYISI 5 //Kaç kişi altında harita değişeceği.
---------
new const haritalar[][] =
{
"de_nuke", //Her bir satırın sonuna virgül koyun.
"de_dust2_long",
"cs_assault",
"fy_iceworld" //Son Satırın sonunda virgül olmaz, dikkat edin.
}
new const haritalar[][] =
{
"de_dust2_long"
}
Bu seçili olan haritalara özel ayar yapmanız içinde bi ini dosyası oluşturdum, configs klasörüne atacaksınız. Maksimum 15 satır kod girebilirsiniz içine, ben bir tane girdim gerisi sizde. Yalnız buraya girdiğiniz kodların default hali amxx.cfg'de yazmalı, yoksa girilen ayar kalıcı olur.
Denedikten sonra olumlu olumsuz geri dönüş yapın.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 21
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53-101
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
-
Konu Sahibi
Tek Sorun fy_snow Acıyoruz Sure 80Dakika Oluyor Onu Obur Maplar Gibi 30Dakika Yapamazmıyız Sadece 5 Kişi Altında Map Değişince 80Dakka Olsa.
Linklerini gizle |