yardim istiyorum..
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4
yardim istiyorum..
oncelikle kendimi tanitiyim ismim burak, csduragina oyunyoneticisinden gectim simdi bi kac yardim isticem oyunda pub bot komut lari var alta yaziyor ama yazmasini istemiyorum ben örnegin; Pubbot v2 /komutlar komutlar olsun fkt bunun yazmasini istemiyotum ve ftp den amx addons plugins de olan sonu .amxx olan biten dosyalari acamiyorum.. Geçersiz dosyayi Acmak istediniz diyor.. Bunu nasil duzelticem iletisim: 0507 053 42 08 Not İp Cs5.csduragi.net - http://www.N1Gaming.Com
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
yardim istiyorum..
@monday249 .amxx Uzantılı Dosyaları Açamassın acsan bile içindeki kodlardan hiç bir şey anlayamayız
pub bot say da gözüken komutları nasıl kaldırılacağını bilemiyorum.
pub bot say da gözüken komutları nasıl kaldırılacağını bilemiyorum.
Linklerini gizle |
-
yardim istiyorum..
@LSR Tesekkur ederm fakat yazmasini istemiyorum ticket attm foruma yaz demis @ömertelli
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Yazin Geri Döncez
- Clan İsmi: MeKaNTR Ailesi
- İletişim:
yardim istiyorum..
Farkli bi pudbot yukliyerek icersindeki reklamlari kaldirabilirsin. Csduraginda kurulu olan pudbot u degistiremezsin malesef
Linklerini gizle |
-