Bu eklenti otomatik yapıyor işlerin kolaylaşması için. Manuel olarak takım ayarlayacaksan zaten her ctmenude aim glow özelliği mevcut.ByBuLuT ☪ yazdı: Sal Şub 19, 2019 10:23 pm Eline sağlık güzel ve kullanışlı aim glow da olsa iyi olmazmıydı illaki ben karşı takımda olmak istiyorum yada kendi aralarında anlaşanlar takım olmak isteyebilir 2den fazla da ayarlanırdı
[JB] Mahkumlardan Takım Oluşturma Eklentisi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 822
- Clan İsmi: Ke$`h Gaming
- İletişim:
Etiketler:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 455
- Server Ip/DNS: 213.238.173.90
- Clan İsmi: MRTeam Clan
abi bi jailbreak sması var ama modellerin yerlerini nasıl değiştircem yardım edermisinNecati Doğan yazdı: Çrş Şub 20, 2019 2:51 pmBu eklenti otomatik yapıyor işlerin kolaylaşması için. Manuel olarak takım ayarlayacaksan zaten her ctmenude aim glow özelliği mevcut.ByBuLuT ☪ yazdı: Sal Şub 19, 2019 10:23 pm Eline sağlık güzel ve kullanışlı aim glow da olsa iyi olmazmıydı illaki ben karşı takımda olmak istiyorum yada kendi aralarında anlaşanlar takım olmak isteyebilir 2den fazla da ayarlanırdı
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1089
- Server Ip/DNS: cs.gokturkgaming.com
- Clan İsmi: ɢoĸтυrĸ
- İletişim:
sma yi atman Gerek . +Konu acmalıydın burdan yazman yanlişNejovte yazdı: Çrş Şub 20, 2019 2:55 pmabi bi jailbreak sması var ama modellerin yerlerini nasıl değiştircem yardım edermisinNecati Doğan yazdı: Çrş Şub 20, 2019 2:51 pmBu eklenti otomatik yapıyor işlerin kolaylaşması için. Manuel olarak takım ayarlayacaksan zaten her ctmenude aim glow özelliği mevcut.ByBuLuT ☪ yazdı: Sal Şub 19, 2019 10:23 pm Eline sağlık güzel ve kullanışlı aim glow da olsa iyi olmazmıydı illaki ben karşı takımda olmak istiyorum yada kendi aralarında anlaşanlar takım olmak isteyebilir 2den fazla da ayarlanırdı
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 455
- Server Ip/DNS: 213.238.173.90
- Clan İsmi: MRTeam Clan
tm özür dilerimADOW yazdı: Çrş Şub 20, 2019 3:05 pmsma yi atman Gerek . +Konu acmalıydın burdan yazman yanlişNejovte yazdı: Çrş Şub 20, 2019 2:55 pmabi bi jailbreak sması var ama modellerin yerlerini nasıl değiştircem yardım edermisinNecati Doğan yazdı: Çrş Şub 20, 2019 2:51 pm
Bu eklenti otomatik yapıyor işlerin kolaylaşması için. Manuel olarak takım ayarlayacaksan zaten her ctmenude aim glow özelliği mevcut.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
- Clan İsmi: HellforceGaming
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
ama o sadece renk veriyo bunda aynı renktekiler birbirine sıkamıyorNecati Doğan yazdı: Çrş Şub 20, 2019 2:51 pmBu eklenti otomatik yapıyor işlerin kolaylaşması için. Manuel olarak takım ayarlayacaksan zaten her ctmenude aim glow özelliği mevcut.ByBuLuT ☪ yazdı: Sal Şub 19, 2019 10:23 pm Eline sağlık güzel ve kullanışlı aim glow da olsa iyi olmazmıydı illaki ben karşı takımda olmak istiyorum yada kendi aralarında anlaşanlar takım olmak isteyebilir 2den fazla da ayarlanırdı
Linklerini gizle |