Şikayet bölümü KAPALIDIR
---------------------------------
Yasaklı clan veya kişilerin tekrar aramıza katılabilmesi bu bölümü kullanarak açıklama yapması gerekmektedir.
Konu açarken yasaklanan klanın ismi, e posta adresi ve yasaklandığı forum linki verilmez ise konu onaylanmayacaktır
-------
Kural ihlali yapan, haksız rekabete yol açan , CSD ailesinde barınması yasak olan kişileri KANITLAR sunarak bizlere şikayet edebilirsiniz.
--------
Yalnızca forumda aktif olan üyeler veya CSDurağı üzerinde hizmeti bulunan kişiler şikayet konusu oluşturabilir.
Enes Aga Ben Senle Konuşmağa Geldim Adamların Küfür Edib Poke Bot Atıb Banladılar Ve Bu Ssler Bu Gün Çekildi Tarihe Bakarsan Görürsün Karar Yinede Ömer Beyin İyi Forumlar.
onun sunucusuna geçmiyorum yani,sadece yardım istiyor bana yardım et diyor bende ediyorum yani onun sunucusunda bulunmuyorum bile eğer bulunsaydım ben csduragiden yasaklandıktan sonra giderdim ama yasaklandım yinede csduragiye dönüp ürün aldım. bunda şüphe bile duymayacaktınız.
konuyla pek alakam yok fakat respect yenı yasakları kalkdı ve hale devam etmesı sacmalık geldi ve hiç pişman olmuşa benzemiyorsunuz görüşümü sölemek istedim
En son ByPassage tarafından Pzr Şub 03, 2019 9:24 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ByPassage yazdı: Pzr Şub 03, 2019 9:22 pm
konuyla pek alakam yok fakat respect yenı yasakları kalkdı ve hala devam etmesı sacmalık geldi ve hiç pişman olmuşa benzemiyorsunuz görünüşümü sölemek istedim
sende hellforcedensin manafor ve ayazda biliyorum üçünüz birlik olup bunları yaptıklarınız zaten düzen bozucu oluyor hep.
Yek'-ta yazdı: Pzr Şub 03, 2019 9:23 pm
Enes daha kimse bir şey demedi. "Bunda şüphe bile duymayacaktınız" der iken tehdit mi ediyorsun? Hayır ediyorsan bilelim özür dileriz.
estafurullah ama bunlar ikidebir geliyorlar her seferinde konu açıyorlar ben yasaklanıyorum
benim 3. yasaklanışım bu benim yerimde kim olsa şu ana kadar bırakmıştı ama yinede yıllarca bırakmadığım ortamın acısını gördüm. ben bunları bile hiç hak etmedim hakkımı yemeye çalışıyorlar dedim dinlemediler. yanlız bu hellforce daha 2017 geldiler 1 kere yasaklandılar ben onlara yardım ettim burdada açıklıyorum ama ben yasaklandığımda arkamdan güldüler böyle yüssüzlük olurmu ?
Enes daha kimse bir şey demedi. "Bunda şüphe bile duymayacaktınız" der iken tehdit mi ediyorsun? Hayır ediyorsan bilelim özür dileriz.
estafurullah ama bunlar ikidebir geliyorlar her seferinde konu açıyorlar ben yasaklanıyorum
Peki Enes Şikayet Bölümü açık degilken ortagın importakal yasin yani attıgı yalan konular neydi yasaklanmasına rağmen hesap açmaları
Peki Enes Şikayet Bölümü açık degilken ortagın importakal yasin yani attıgı yalan konular neydi yasaklanmasına rağmen hesap açmaları
o benmiyim sanki bensem cevap vereceksin,ortağım diye benim dememmiş oluyor birde yalan atığı konular değil doğru söylüyordu sizin klanda berk diye biri var ömer bey loglardan baksa görürdü ama bu saaten sonra dahada pes etmiycem ben burda oyun ortamı kuruyorsam kimsenin hakkı yok hakkımı yemeye. Ben yasaklandığımda kimsenin arkasından bile sövmedim Kur'an a el bile basarım inandırırım yinede ama ayaz ve grubu o kadar Ömer telli,Allah'a ve Kitab'a sövdüler yasaklanmadılar bilmiyorum artık.