Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Lisanslı 32 kişilik TeamSpeak3

CSDurağını geliştirmek adına önerilerinizi , şikayetlerinizi , taleplerinizi buradan dile getirebilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek her konuda CSDurağını ileriye taşıyabilmek için fikirlerinizi bekliyoruz.
Panel,ödeme yöntemleri,mesailer, forum içi yönetim şekli, serverlar,modlar keşke şu olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz her fikire açığız.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Levelsiz
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS37.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: JackDaniel's
İletişim:

Mesaj gönderen Levelsiz »

Yektacığım çoluk çocuğun birbirine saldırı atması teamspeak 3 kullanımını serbestiyetinin önüne geçilmesinde iyi bir neden değil. Oyuncular ve clan sahipleri içinde "Nasıl olsa Ömer Telli müdahale eder" fikri doğru bir mantık değil. Bunun rahatlığıda oluyor insanlarda. Daha sağlam argümanlarla, biraz daha demokrasi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Yedek olayı halledilebilir belki. Zaten yeni panelde ts3 yedekleme olacak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

redhackjb

Mesaj gönderen redhackjb »

32 kişilik yapıldı diyelim örneğin benim ts3 adresim günde 32 kişiyi aşıyor bu durumda ne yapılacak kişi sayısı arttırması olacak mı?
@Yek'-ta

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Örs »

redhackjb yazdı: Cum Şub 01, 2019 11:16 pm 32 kişilik yapıldı diyelim örneğin benim ts3 adresim günde 32 kişiyi aşıyor bu durumda ne yapılacak kişi sayısı arttırması olacak mı?
@Yek'-ta
64 kişilik alıp fiyat artışı olacak

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Ayaz Hepyek
Server Ip/DNS: cs32.csduragi.com
Clan İsmi: HellforceGaming

Mesaj gönderen Ayaz Hepyek »

herseyın hayırlısı olsun fakat bızım ıcın ne olucak onu bılemıyorum gunde 60 kısı oluyor ts3m toplantılarda 90 kısı buluyoruz bakalım kader kısmet dielim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

redhackjb yazdı: Cum Şub 01, 2019 11:16 pm 32 kişilik yapıldı diyelim örneğin benim ts3 adresim günde 32 kişiyi aşıyor bu durumda ne yapılacak kişi sayısı arttırması olacak mı?
alan adı farklı 512 kişilik iplerden alırsınız, aynı tas aynı hamam. Atıyorum ts38'e 15 lira veriyorsunuz ama sürekli alan adı değişiyor şuanda. ts38.csduragi.com 32 kişilik sizde kalır, isterseniz para verip alırsınız istemezseniz almazsınız zaten o ts alan adı sizde. Gidersiniz 512 kişilik lisanssız alan adlarından alırsınız orayı kullanırsınız. Şuan nasılsa aynı olay. Panelden yine oraya yönlendirirsiniz. Maksat burada 32 kişilik bana yeter diyen ip adreslerini rahatlatmak. Aktif TS listesine baktığımızda 32'yi geçen ip adresleri az. Çoğunluğu 10-20 kişi arasında.
64 kişilik lisanslı alan adları 30 TL ile 50 TL lira arasında olur tahminimce. 32 kişilik bir ekibiniz var ise 64 kişilik alabilirsiniz. Tabii TeamSpeak3 yetkilileri ile pazarlık yapılır ise bu fiyat düşebilir de.

Clan toplantıları içinde bir fikrim var. ts3.csduragi.com ücretsiz 512 kişilik lisans talep edeceğiz, uygun görülür ise alırız. 32 kişilik TS ye sahip kişiler istedikleri vakit ben toplantı yapacağım 32 kişilik ts adresim var fakat bu bana yetmez deyip toplantı için geçici bir süreliğine ts3.csduragi.com da yetkileri olacak.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Rebellion

Mesaj gönderen Barbaros »

@ulyoS ve @noeldayi Günlük Zaten bu kadar kişi ts de oluyor toplantilarda ne yapicaz ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Emre Gezer

Mesaj gönderen Emre Gezer »

TS3'ün zaten CSD dışına açılmasını bende fazla hoş karşılamıyorum. Hem bundan sonra TS3'lerden gelen saldırılara, yazılan yazışmalara, giriş yapan kullanıcılara CSD'nin artık bir erişimi olmayacak. Buda şikayete gelen müşteriler için apayrı bir sorun olacaktır.

Toplantı zamanları için @Yek'-ta 'nın dediği mantıklı gelse de 512 kişilik bir sunucunun yeteceğini pek sanmıyorum. Genel olarak JailBreak serverları toplantılarını haftasonunda yapıyor. Örnek verecek de olursak 5 klan aynı gün aynı saate denk gelse 512 kişininde yetmeyeceğini ve buseferde bundan kaynaklı sorun olabileceğinin kanaatindeyim. Bu durum aslında en çok yasaklı olan kişilere yaradı. TS3'den artık sağlam bir kanıt gelmediği sürece rahat rahat giriş-çıkış hatta yetkili olup yönetebilecekler. Güncel dolar kuru ile hesapladığımızda 32 kişilik bir sunucu 20 TL(kar marjsız). Oy kullanacak olan kişilerin bu koşula göre kabul etmesi gerekiyor.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Furkan Göksel
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: 123
Clan İsmi: Via ' Prime
İletişim:

Mesaj gönderen Furkan Göksel »

Serverim Zombie Escape olduğu için mutluyum :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Emre Gezer yazdı: Cmt Şub 02, 2019 12:10 am TS3'ün zaten CSD dışına açılmasını bende fazla hoş karşılamıyorum. Hem bundan sonra TS3'lerden gelen saldırılara, yazılan yazışmalara, giriş yapan kullanıcılara CSD'nin artık bir erişimi olmayacak. Buda şikayete gelen müşteriler için apayrı bir sorun olacaktır.

Toplantı zamanları için Yek'-ta 'nın dediği mantıklı gelse de 512 kişilik bir sunucunun yeteceğini pek sanmıyorum. Genel olarak JailBreak serverları toplantılarını haftasonunda yapıyor. Örnek verecek de olursak 5 klan aynı gün aynı saate denk gelse 512 kişininde yetmeyeceğini ve buseferde bundan kaynaklı sorun olabileceğinin kanaatindeyim. Bu durum aslında en çok yasaklı olan kişilere yaradı. TS3'den artık sağlam bir kanıt gelmediği sürece rahat rahat giriş-çıkış hatta yetkili olup yönetebilecekler. Güncel dolar kuru ile hesapladığımızda 32 kişilik bir sunucu 20 TL(kar marjsız). Oy kullanacak olan kişilerin bu koşula göre kabul etmesi gerekiyor.
O olay biraz sıkıntılı olabilir. Farklı bir çözüm için Ömer TELLİ ye mesaj attım az evvel. Blacklisti ortadan kaldıran TeamSpeak3 programı. Crackli CS 1.6 gibi düşünün. Bu TS programına güncelleme gelmiyor ve ip blacklist olsa bile blacklisti program görmezden geliyor. Program yalnızca şuan windows için ama. Toplantılarda telefondan katılmak isteyen iplere giremeceği için sıkıntı olur.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala