S.a Arkadaşlar, Serverim csdm mod.
Kaç gündür uğraşıyorum sorun csdm modda imiş top15 ve rankım çalışmıyordu . Ayrıca bazı eklentiler yükledim yarısı çalıştı yarısı çalışmadı.
Birde csdm mod kapatıp deneyim dedim hepsi çalıştı. Neden olabilir acaba yardımcı olabilirmsiiniz. Her yolu denedim olmadı.
statsx çalışmaz çünkü csdm modunda istatistikler el sonunda işlenir. Yani harita bitiminde işler.
Bomba arkasında trail, bombayı alıp attığın vakit çıkmıyor mu? Eklentiyi gönder bi bakayım.
Yek'-ta yazdı: Çrş Oca 23, 2019 9:22 pm
statsx çalışmaz çünkü csdm modunda istatistikler el sonunda işlenir. Yani harita bitiminde işler.
Bomba arkasında trail, bombayı alıp attığın vakit çıkmıyor mu? Eklentiyi gönder bi bakayım.
Usta Harita bitimindede işlemiyor işte sıkıntı orda hiç bi işlem yok. Mesela cs167.xxx de her adam vurmada işliyor orasıda csdm bizimkisi gibi.
Trail gözükmüyor evet. :/
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Ekteki ekran görüntüsünde seçili olan oyuncular sizin oyuncularınız değil mi? Sizin olmasa neden istatistik tablosunda olsunlar? Bir kaç adam öldürün harita değiştirin, istatistiklerin işlediğini görürsünüz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.