Sunucuya saldırı geldiğinde herkeste ping oluşuyor ve herkesi banlıyor merak ediyorum amaç saldırı yapanları engellemek mi yoksa onlara yardım etmekmi?
Çünkü bu eklenti 2 işe yarıyor 1 pingli oyuncuları banlamak 2 sunucuya saldırı geldiğinde bütün herkesi pingli diye banlamak.. Tabi saldıran kişide oturup çayını yudumluyor bu arada
Bu korumayı nasıl pasif hale getirebilirim? hackdedector eklentisi kapalı başka çözümü olan varsa yazsın lütfen
Banned for move commands flooding (burst) Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 21
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53-101
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Kod: Tümünü seç
sv_rehlds_movecmdrate_max_burst -1
sv_rehlds_stringcmdrate_max_burst -1
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Beyler aynı sorun bende de var.İnternet hızım gayet iyi ms im 15-19 aralığında sürekli ama ms bu aralar birden yükseliyor ve Banned for move commands flooding (burst) hatası veriyor.Yukarda yazılan ayarlar çözüm olmadı maalesef .Başka bir fikri olan var mı bu konuda yardım olursanız sevinirim.
Linklerini gizle |
ferhataltinsoy yazdı:Beyler aynı sorun bende de var.İnternet hızım gayet iyi ms im 15-19 aralığında sürekli ama ms bu aralar birden yükseliyor ve Banned for move commands flooding (burst) hatası veriyor.Yukarda yazılan ayarlar çözüm olmadı maalesef .Başka bir fikri olan var mı bu konuda yardım olursanız sevinirim.
Yukarıda verdiğim kodları sunucu sahibinin girmesi lazım. Benim serverda bu kodlar girili, cs1.csduragi.net bi girip oyna, atmaz ise bağlı olduğun clanın sunucu sahibi ile konuşursun eklettirirsin.
Linklerini gizle |