Konuşma geçmişine bak kardeşim orada o adamjn nicki ve ipsi duruyor ipsini al panelden komuta amx_banip ip s
Yazıp banla
Adam sürekli sövüyor yardım...
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.57
- Clan İsmi: TeamTR Gaming
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 218
yardımın ve düşüncen için teşekkür ederim nick değiştirme plugini işe yaradı nick değiştirmeyi engelledim bir şekilde devam ederse dediğin yolu izleyeceğim teşekkürler..TeamTR-PASA yazdı:Konuşma geçmişine bak kardeşim orada o adamjn nicki ve ipsi duruyor ipsini al panelden komuta amx_banip ip s
Yazıp banla
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Pro.AsRgamingCS.com
- Clan İsmi: AsR ~ Gaming
- İletişim:
memoby yazdı:usta malesef kelimeleri engellemiyor küfür engel sistemi.Duffy* yazdı:kardes kufur engellemeyı acarsan sorun kokten cozulur nıye ugrasıyon
EKLENTININ TAM ANLAMLI CALISTIGINI PULIGINS INIDEN KONTROL ETTINIZMI BEN SAHSEN SUAN KULLANIYORUMDA BENCE BI BAK PULIGINS INI NIN ICINE
Linklerini gizle |
-
Csduragi küfür ve reklam eklentisi sorunsuz çalışıyor yapman gereken plugins.ini ye girip üstten 4 satıra spam_blocker.amxx yazıp kaydet eklentiyi aktif et ve engellemek istediğin kelimeleri yaz map değiş.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 218
teşekkürler tarif ettiğiniz şekilde yaptım ve oldu herhangi bir küfür veya reklam yaptığımızdaTeamTR-PASA yazdı:Csduragi küfür ve reklam eklentisi sorunsuz çalışıyor yapman gereken plugins.ini ye girip üstten 4 satıra spam_blocker.amxx yazıp kaydet eklentiyi aktif et ve engellemek istediğin kelimeleri yaz map değiş.
[csduragi] küfür ve reklam yapmak yasaktir! diye bir yazi cikiyor. acaba bu yazıyı değiştirme şansımız varmı peki
Linklerini gizle |
-
Maalesef, eklenti csduragina ait kaldırmanız imkansiz.
Linklerini gizle |