Z, X, C tuşlarının ataması
Moderatör: Moderatörler
- Yazar: : Yek'-ta
- Gönderilme zamanı: : Cmt Oca 12, 2019 8:11 pm
- Oylama: :
- Status: : Yapım aşamasında
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Ekstra eklentiye gerek kalmayacak, panel arayüzünden halledebilinecek
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
Ben şimdi C tuşunda bomba defuse (USE İtem) tuşunu kullanmaktayımÖmer TELLİ yazdı: Cmt Oca 12, 2019 8:27 pm Yeni panelde bu eklentide gelecek ancak direk tuş ataması yapılmayacak.
İsteyen sunucu sahibi eklentiler bölümünden bind eklentisini açacak.
Bind eklentisi açınca oyuna girenlerin z,x,c,b,m,n,f1,f2,f5,o vs gibi tuşları default tuş olarak bindlenecek.
Ardından sunucu sahibi isterse bu default tuşlar üzerinden komut yönlendirmesi yapabilecek.
Diğer türlü direk tuşa istenilen komutun bind yetkisi verilmesi suistimale yol açar
Default Bomb Defuse E tuşunda ise Temspeak 3 Baş konuş tuşu atanmış durumda..
Panelde Bomb Defuse tuşunu kendim için herkese C tuşuna ayarlamam lazım ki benim sorunum çözülecek ,Ancak bu sefer de diğer kullanıcıların sorunları meydana çıkacağı düşüncesindeyim ..
Şayet yeni panel ile bu durum ile karşılaşacak isek şimdiden yan etkilerini de göreceğiz anlamına gelmektedir.
Linklerini gizle |
Onun için şunu yapabiliriz;uzman59 yazdı: Pzr Oca 13, 2019 4:38 pm Ben şimdi C tuşunda bomba defuse (USE İtem) tuşunu kullanmaktayım
Panelde Bomb Defuse tuşunu kendim için herkese C tuşuna ayarlamam lazım ki benim sorunum çözülecek ,Ancak bu sefer de diğer kullanıcıların sorunları meydana çıkacağı düşüncesindeyim ..
Şayet yeni panel ile bu durum ile karşılaşacak isek şimdiden yan etkilerini de göreceğiz anlamına gelmektedir.
-setinfo _bindkapat 1
Ömer TELLİnin eklentisine bu setinfo sorgusunu ekleriz. Eğer yukarıdaki gibi 1 ise bind uygulamaz. Setinfo tanımlı değil ise yada 0 ise bind uygulamaz. Bu sayede senin sorununu da çözeriz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
Burada ki sorun bendeki tuşların farkı konumlarda tanımlanmış olması değil sadece ..Yek'-ta yazdı: Pzr Oca 13, 2019 5:41 pmOnun için şunu yapabiliriz;uzman59 yazdı: Pzr Oca 13, 2019 4:38 pm Ben şimdi C tuşunda bomba defuse (USE İtem) tuşunu kullanmaktayım
-setinfo _bindkapat 1
Ömer TELLİnin eklentisine bu setinfo sorgusunu ekleriz. Eğer yukarıdaki gibi 1 ise bind uygulamaz. Setinfo tanımlı değil ise yada 0 ise bind uygulamaz. Bu sayede senin sorununu da çözeriz.
Ben bir şekilde belki kendi çözümümü üretebilirim ancak bu durum başka kullanıcılarda da aynı şekilde sorunlar oluşturmaya neden olacak ve bizlerde bu durumu herkese ayrı ayrı anlatma yolunda zorluk çekebilrisiz ..
Yada bu durum kullanıcılar tarafından server tabanlı sorun&çözüm olduğunu anlayıp anlamaması noktasında zorluk çekebilirler ..
Setinfo tanımlaması yerine USE item tuşunun E(Default) konumunda tanımlandırılmış olup olmadığını sorgulayacak bir sistem daha mantıklı olur düşüncesindeyim..
Şayet mümkün değilse de bilemem düşünmek lazım gerekir..
Linklerini gizle |
Yazdığım fikirde her şey zamanla oturur. Bir oyuncu size tuşlarım sıfırlanıyor dediği vakit say'den /bindkapat yazmasını istersiniz ve bir daha bind komutlarının gönderilmeyeceğini söylersiniz. Paneldeki eklenti /bindkapat yazısını algılayıp oyuncunun oyununa setinfo _bindkapat 1 yazdırır. O oyuncuya bir daha bind gönderilmez.
Linklerini gizle |