ts3 vpn açmadan giremiyorum
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 226
- Clan İsmi: TEAM NOVA CLAN
başka komşunun internetinde yada kendi telefonumun internetini bilgisayara paylaşıp girdiğimde sorun olmuyor kendi internetim yani modemimdeyken bağlanmıyor vpn açınca giriyor sadece
Link: | |
Linklerini gizle |
-
türknete nasıl bir konu açabilirimki ts3 giremiyorum dersem ilgilenceklerini sanmıyorum
Linklerini gizle |
-
ts3 ün kendi forumunda böyle bir şey var
"" Tüm bunlar işe yaradıysa (yani arkadaşlarınız bağlanabiliyorsa ve / veya cep telefonunuzla da bağlanıyorsanız), o zaman ağınız veya yönlendiricinizle ilgili bir sorun olabilir.
Güvenlik duvarınızı kontrol edin ve TeamSpeak'i hiç engellemediğinden emin olun.
Herhangi bir bağlantı noktasını veya protokolleri engellemediğinden emin olmak için güvenlik yazılımınızı kontrol edin (bazıları TeamSpeak için gerekli olan UDP trafiğini engellemek gibi)
Yönlendiricinizi kontrol edin ve herhangi bir güvenlik duvarı, SPI Güvenlik Duvarı, DDoS Koruması, Taşkın Koruması veya benzerlerini arayın ve bu seçeneği devre dışı bırakın
Bazen, ağ kartı için "UDP Sağlama Toplamı Boşaltma" nın devre dışı bırakılmasına yardımcı oldu. Windows'ta bu, gelişmiş sekmenin altındaki ağ bağdaştırıcısının özellikleri aygıt yöneticisinde bulunabilir.""
"" Tüm bunlar işe yaradıysa (yani arkadaşlarınız bağlanabiliyorsa ve / veya cep telefonunuzla da bağlanıyorsanız), o zaman ağınız veya yönlendiricinizle ilgili bir sorun olabilir.
Güvenlik duvarınızı kontrol edin ve TeamSpeak'i hiç engellemediğinden emin olun.
Herhangi bir bağlantı noktasını veya protokolleri engellemediğinden emin olmak için güvenlik yazılımınızı kontrol edin (bazıları TeamSpeak için gerekli olan UDP trafiğini engellemek gibi)
Yönlendiricinizi kontrol edin ve herhangi bir güvenlik duvarı, SPI Güvenlik Duvarı, DDoS Koruması, Taşkın Koruması veya benzerlerini arayın ve bu seçeneği devre dışı bırakın
Bazen, ağ kartı için "UDP Sağlama Toplamı Boşaltma" nın devre dışı bırakılmasına yardımcı oldu. Windows'ta bu, gelişmiş sekmenin altındaki ağ bağdaştırıcısının özellikleri aygıt yöneticisinde bulunabilir.""
Linklerini gizle |
-
ts3 udp adresi yada bağlantı noktası kaç yada nasıl bişey
Linklerini gizle |
orada arkadaş yazmış zaten aygıt yöneteticisine girip bağdaştırıcıdan udp sağlama toplamı boşaltmayı devre dışı bırakmanızı istiyor
Linklerini gizle |
-
o ayar nerde bulamadım
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
bilmiyorum bendeki ayarlar bu şekilde http://prntscr.com/m5if9k
Linklerini gizle |
-
olmuyo çıldırcam her seferinde vpn mi aççcam ya offff