yutzz yazdı: Prş Oca 10, 2019 8:12 pm
csd hariç her ts ye girebiliyoruym ayrıca internettede bi engel yok girebiliyorum face vb csd tslerine girmiyo
İlginç bende türknet kullanıyorum bütün sunucuların tslerine erişimim var pc açılırken görev yöneticisinde başlangıçta öncellik tanınan uygulamaların hepsini kapt sadece windows koruma kalsın ayrı ek program kurarken içine gömülmüş extra bir harici uygulama kurulmuşmu kontrol et ayrıca türknet modem arayüz ip nedir ilk sayısı yeter örnek 159.
yutzz yazdı: Prş Oca 10, 2019 8:12 pm
csd hariç her ts ye girebiliyoruym ayrıca internettede bi engel yok girebiliyorum face vb csd tslerine girmiyo
İlginç bende türknet kullanıyorum bütün sunucuların tslerine erişimim var pc açılırken görev yöneticisinde başlangıçta öncellik tanınan uygulamaların hepsini kapt sadece windows koruma kalsın ayrı ek program kurarken içine gömülmüş extra bir harici uygulama kurulmuşmu kontrol et ayrıca türknet modem arayüz ip nedir ilk sayısı yeter örnek 159.
1 haftadır bu sorun var belki düzelir diye dün format attım zaten komple sıfırladım laptobu fakat bi değişiklik yok ama başka internete bağlanınca girebiliyorum
Yüksek ihtimalle dns ayarlarından kaynaklıdır ama farklı bir net içinde aynı geçerli sayı oluyor bu sorun sizin dediniz gibi belli bir zamandan sonra olmuş ise türknet için ticket talebinde bulunun bu işi ancak onlar çözümler