MRPatron Ailesi - Csdurağı Özür Talebi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 26
Konuyu Toparlıyorum Ömer abi tek bir mesaj halinde hepsini okuyabilir. Adimiza csdye sunu yapmış kufur etmis vs vs. Diye denilen herşey %100 şeklinde yalandır. Taha Demirbaşlada konustum zaten Herşeyi mumkunse uzatmak isteyen ozelden uzatsin son söz ömer abide bekliyoruz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
silinmis-konular/yetkililer-bakarmisini ... on#p205561
Burada demiştim Ömer abi umursamamış bile sizi ama video linki silinmiş
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Kimseye yalan borcumuz yok bir hatamız vardi onun içinde şuan ömer abiden özür dilemekteyiz diğer tüm mevzuatlar da geçen MRPatron biz degiliz istediğiniz türlü iftirayi atabilirsiniz. Her zaman dogru ortaya çıkar. Er yada geç susmakla yetiniyoruz ömer abiyi bekliyoruz.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:35 pm silinmis-konular/yetkililer-bakarmisini ... on#p205561
Linklerini gizle |
-
Emrullah 5 e tek atiyordum sen geldin daha cok guclestik helal 

Linklerini gizle |
-
Arz: Hadi ahmet kanka tsye bot atalim
Yozgatle:Yok kanka bota gerek
Arz:Ben tsye hizlica tikliyorum 10 15 tane ts aciliyor ve kimse bot oldugunu anlamiyor onu yapcam xd
Yozgatle:Yok kanka bota gerek
Arz:Ben tsye hizlica tikliyorum 10 15 tane ts aciliyor ve kimse bot oldugunu anlamiyor onu yapcam xd
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
@YozgatleV2 ve @by.k@By.King ►EmrullaH◄ sizin niyetiniz belli iftiralar ile insanların yasaklarını kalıcı hale getirmek ancak allaha Şükür doğru olan her zaman kazanır benim şahitlerim ve bana inanan kardeşlerime teşekkür eder son sözü ömer abiye birakiyorum sizde kendi kendize iftara atabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Bence konuyu uzatmaya gerek yok boşa yorum atmaya da kimse kimseyi aşağılamasın lütfen iş çığrından çıkmasın.deneme321 yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:37 pmKimseye yalan borcumuz yok bir hatamız vardi onun içinde şuan ömer abiden özür dilemekteyiz diğer tüm mevzuatlar da geçen MRPatron biz degiliz istediğiniz türlü iftirayi atabilirsiniz. Her zaman dogru ortaya çıkar. Er yada geç susmakla yetiniyoruz ömer abiyi bekliyoruz.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:35 pm silinmis-konular/yetkililer-bakarmisini ... on#p205561
Yetkililerden cevap bekleyelim
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Terranova Clan
Görünüşe göre bazılarına acı izler bırakmışsınız kuyruk acıları dinmiyor. Sizin için hayırlısı neyse o olsun.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Bak sonunda mantıklı konuştun bizle bir derdin var ise çozeriz. Ömer abi büyüğüm özür diledim gerisi onun takdirine kalmış.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:42 pmBence konuyu uzatmaya gerek yok boşa yorum atmaya da kimse kimseyi aşağılamasın lütfen iş çığrından çıkmasın.deneme321 yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:37 pmKimseye yalan borcumuz yok bir hatamız vardi onun içinde şuan ömer abiden özür dilemekteyiz diğer tüm mevzuatlar da geçen MRPatron biz degiliz istediğiniz türlü iftirayi atabilirsiniz. Her zaman dogru ortaya çıkar. Er yada geç susmakla yetiniyoruz ömer abiyi bekliyoruz.By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:35 pm silinmis-konular/yetkililer-bakarmisini ... on#p205561
Yetkililerden cevap bekleyelim
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Saolasın kardeşim hayırlısı Ömer abinin cevabını bekliyoruz.Soap Mactavish yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:43 pm Görünüşe göre bazılarına acı izler bırakmışsınız kuyruk acıları dinmiyor. Sizin için hayırlısı neyse o olsun.
Linklerini gizle |