Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
@YozgatleV2 ağzımı açmak istemiyorum ama dediklerinin hiçbiri doğru değil bunu forumdaki kullanıcılarda dahil olmak üzere çoğu kişi biliyor. Kendi yalanlarınla ancak kendini kandırabilirsin mumkunse daha fazla yuzsuzluk yapip yalan soyleme son sozu ömer telliye birak.
YozgatleV2 yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:24 pm
Ayaz ne kadar kalitesiz olduklarini bilmiyomusun ne kadar laf ettiler sana kufrettiler olm bilmiyomusun biraz elini vicdanina koy senle dalga gectiler tsnde kizlara kurucu veriyosun die
Hala yalan hala devam et sen herkes kimin ne olduğunu biliyor.
Yozgetle uyarmak bana düşmez lakin konuyu dağıtmayın.Konu'ya yetkili kişi geldiğinde sorunu kontrol eder gereksiz konuşmalarınızı özel yollardan halledin Forumu kirletiyorsunuz
biliyorum ne kadarda olsa hersey gecmişde kaldı yeni yıla girdik düsmanlık deilde dostluk kazansın HELLFORCE klanı olarak kimseyle sorunumuz ve derdimiz yok dedigim gibi dostluk ve kardeşlik kazansın ve aynı sunucudayız biribimizle düsmanlık olmamalı kardeşlik olmalı herkes hata yapabilir ama özür dilemekde erdemlikdir yozgatlı knk sende böle dusunmelısın.
Serhat Öndeş yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:26 pm
Yozgetle uyarmak bana düşmez lakin konuyu dağıtmayın.Konu'ya yetkili kişi geldiğinde sorunu kontrol eder gereksiz konuşmalarınızı özel yollardan halledin Forumu kirletiyorsunuz
Ztn konu silincek bu karectersizlerin yasagini kaldirmaz omer abi.
Serhat Öndeş yazdı: Sal Oca 01, 2019 5:26 pm
Çok saolasın Serhat sonunda anlat istediğimi anlatan bir yorum geldi eyvallah
MRPatron Ailesi dediğimiz banlandıktan sonra küfür edip salak salak işler yapacaklarını söylemişlerdi ve sen onların adına özür dileyince bunlar geçecek mi acaba merak ediyorum ????