Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

MRPatron Ailesi - Csdurağı Özür Talebi

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
deneme321
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen deneme321 »

Merhabalar Ömer Abi,
Öncelike ben bir kişi veya şahıs olarak yazmıyorum klan adına yazmaktayım.
Yaklaşık 3-4 ay önce Csdurağından yasaklanmıştık yasaklandığmız günden beri dönmeyi düşündük düşünüyoruzda ancak tek bir engelimiz var oda yasak. Yasağın kalkması için özür dilememiz lazım, maalesef onun içinde şikayet bölümünün açılması lazım şikayet bölümüde kapalı olduğundan ne özür dileyebiliyoruz nede yasağımızı kaldırabiliyoruz. Paze aktifken konuşmuş aramızdaki sıkıntıları halletmiştik, Taha ilede konuştuk halletik geriye tek sizin onayınız kaldı. Fazla uzatmak istemiyorum, pişmanız özür dileriz. Csdurağına kasıtlı olarak hiç birşey yapmadık, yasaklandığımız konuyu aradım ancak forumda bulamadım, sizden tek ricam yasağımızın kalkması ve tekrardan hizmet alabilmemiz. Konu hakkında Ömer Abinin yorumunu bekliyorum yetkili arkadaşlar anlayışlı olursanız sevinirim. Yasaklandığmız günden beri hiçbir Csdurağı sunucusunda bulunmadık sakince yasağımızın kalkmasını bekledik bekliyoruzda tekrardan hizmet alabilirmiyiz?
----
Saygılarımızla MRPatron Ailesi.
En son deneme321 tarafından Sal Oca 01, 2019 4:13 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

İmam-POWER

Mesaj gönderen İmam-POWER »

İnşAllah Tekrar CSDuragi'ndan Hizmet Alabilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
deneme321
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

İmam-POWER yazdı: Sal Oca 01, 2019 4:11 pm İnşAllah Tekrar CSDuragi'ndan Hizmet Alabilirsiniz.
Inşallah kardeşim hep beraber güzel bir ortam ile cs1.6yı güzelleştirmek istiyoruz. Son söz ömer abide bekliyoruz :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BY FURKAN !
Server Ip/DNS: CSDuraği
Clan İsmi: CSDuraği

Mesaj gönderen BY FURKAN ! »

Şikayet bölümü kapali herkezin bekledigi gibi sizde açilmasini bekleyeceksiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Enes Berke
Server Ip/DNS: 213.238.173.80
Clan İsmi: Jessinary
İletişim:

Mesaj gönderen Enes Berke »

Dostum Ilk Önce Şunu Bilki Ben Senin Arkandayım Klanını Tanıyorum Nasi Birisi Oldugunuda Tanıyorum Ama Maalesef Ömer Bey Sana Şu Cevabı Verecektir "Herkes Gibi Şikayet Bölümünün Açılmasını Bekleyin" Diyecek Çünkü Geçenlerde TeamTR Kurucularından alplerde özür konusu açtı ama omer telli aynı cevabı verdi Onun Için Fazla Umutlu Olma Derim Ama Dediğin Gibi Sonsöz Telli Reis de

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
deneme321
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

BY FURKAN ! yazdı: Sal Oca 01, 2019 4:24 pm Şikayet bölümü kapali herkezin bekledigi gibi sizde açilmasini bekleyeceksiniz.
Konuda tam olarak belirtememişim, şikayet bölümünün açılması on planda zaten :) ardından şuan olduğu gibi yine ozurumuzu dilicez ancak yeni panel gelmeden 1gunlugune dahi olsa acilsa çok iyi olur. En azindan bizlere bir firsat olur. :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
deneme321
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Enes Berke yazdı: Sal Oca 01, 2019 4:26 pm Dostum Ilk Önce Şunu Bilki Ben Senin Arkandayım Klanını Tanıyorum Nasi Birisi Oldugunuda Tanıyorum Ama Maalesef Ömer Bey Sana Şu Cevabı Verecektir "Herkes Gibi Şikayet Bölümünün Açılmasını Bekleyin" Diyecek Çünkü Geçenlerde TeamTR Kurucularından alplerde özür konusu açtı ama omer telli aynı cevabı verdi Onun Için Fazla Umutlu Olma Derim Ama Dediğin Gibi Sonsöz Telli Reis de
Beni destekledigin için çok teşekkür ederim, dediğim gibi yeni panel gelmeden önce de şikayet bölümü açılsa bizler için çok iyi olur sadece şansımı denemek istedim :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BY FURKAN !

deneme321 yazdı: Sal Oca 01, 2019 4:27 pm
BY FURKAN ! yazdı: Sal Oca 01, 2019 4:24 pm Şikayet bölümü kapali herkezin bekledigi gibi sizde açilmasini bekleyeceksiniz.
Konuda tam olarak belirtememişim, şikayet bölümünün açılması on planda zaten :) ardından şuan olduğu gibi yine ozurumuzu dilicez ancak yeni panel gelmeden 1gunlugune dahi olsa acilsa çok iyi olur. En azindan bizlere bir firsat olur. :)
Okudum anladim o konuda sorun yok.
Demek istedigim sizden önce çok konu açildi şkayet bolumu acilsin diye onaylanmadi. Bende açilmamasi tarafindayim. Bende sana sizde açilmasini bekleyeceksiniz dedim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
deneme321
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

BY FURKAN ! yazdı: Sal Oca 01, 2019 4:32 pm
Demek istedigim sizden önce çok konu açildi şkayet bolumu acilsin diye onaylanmadi. Bende sizde açilmasini bekleyeceksiniz dedim.
Tamam bende anladım :D ama şansımı deneyim dedim burdaki önceliki talebim Şikayet bölümünün açılması zaten hayırlısı Ömer Abiyi bekliyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

BY FURKAN !

deneme321 yazdı: Sal Oca 01, 2019 4:33 pm
BY FURKAN ! yazdı: Sal Oca 01, 2019 4:32 pm

Demek istedigim sizden önce çok konu açildi şkayet bolumu acilsin diye onaylanmadi. Bende sizde açilmasini bekleyeceksiniz dedim.
Tamam bende anladım :D ama şansımı deneyim dedim burdaki önceliki talebim Şikayet bölümünün açılması zaten hayırlısı Ömer Abiyi bekliyoruz.
Sen Mrpatron dan kimsin ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli