Forum kuralları DİKKAT ! Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir ! Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir. Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
Eklenti Açıklaması: Oyuncuların Silahlarına menü vasıtası ile kaplamalar eklemesini sağlar. Her oyuncu bir menüden istediği kaplamayı seçip istediği kaplamayı sökebilir.
Eklenti Görüntüleri:
Eklenti Komutları:
say /skinler - skinlerin menüsünü ekrana getirir.
say /skinsifirla takılan kaplamaların sökülmesi için menü açar.
Eklenti Yönergesi:
silah_skinleri.ini içerisindeki kombinasyon örnekteki gibi olmalıdır.
Developerlere Özel: Bu bölümün uygulanması için weapon_skins_system.inc dosyasının aktive edilmesi gerekmektedir.
Eklenti Tekrardan Düzenlemeler yapılarak Rework Edilmiştir. HLDS Ortamında local sunucuda testleri yapılmıştır. Bir Sorun durumunda konu üzerinden bildirilebilir.
İyi Kullanmalar
Eklenti Dosyaları:
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
alpersoylu34 yazdı: Prş Eki 25, 2018 10:24 pm
Ben de bunun daha sade versiyonunu yapmıştım. CSGOdan özenmiştim doğrusu. Ancak 50 tane farklı skin olunca giriş inanılmaz uzun sürmüştü.
Bu kadar kapsamlı şekilde yaptığın için teşekkürler, kullanmayacağım fazla kapsamlı bir şey yapmama gerek yok çünkü.
Fazla ayrıntılı tarafı yok aslında. Silahı tanıtıp skin ismini yazıyoruz. Ardından p,v,w modellerini belirliyoruz işlem bitiyor.
Hocam oyuncu skin seçtiğinde hep onun kalmasını nasıl sağlıycaz mesela map değişince skin sıfırlıyor çıkıp girince sıfırlıyor yani kaydolmasını nasıl halledicez