Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

BozkurTR || #CSGOSkin & #SilahSkinMenu || Bayrak Kapmaca

CSDurağı üzerinden hizmet aldığınız sunucunuzun tanıtımını yapabilirsiniz.
Clan duyurunuzu paylaşabilir, clanınıza server, serverınıza clan arayabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
Kullanıcı avatarı

By.King ►EmrullaH◄
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

AsiL Deben V4 Mod (Wolfteam) CS143-TS147

Mesaj gönderen By.King ►EmrullaH◄ »

Bence modlar eklensin belki de vardır kurt modu vs.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Rebellion

Mesaj gönderen Barbaros »

ulyoS yazdı: Pzt Ara 24, 2018 11:26 pm
Barbaros yazdı: Pzt Ara 24, 2018 11:10 pm @ulyoS aga serverde nick şifreliyici ve klan oluştur gibi vs eklentiler varmi ? takim , çete yada klan oluşturma gibi eklenti kurulsa olmazmi ? klan siralamasi olsa klana oyuncu davet et gibi olmazmi düşünüyormusunuz böyle birşey
Nick Şifreleyici mevcut, klan gibi bir sistem düşünmüyoruz nedeni şu an zaten pek insan mevcut değil serverde gerek duymadık. Mod haftaya kadar duracak eğer dolmaz ise düşündüğümüz kadar maç sunucusu yapma taraftarıyım Emre ile konuştuktan sonra.
hayirlisi 1 saate eve geçerim girer az oynarim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Örs »

Barbaros yazdı: Pzt Ara 24, 2018 11:10 pm @ulyoS aga serverde nick şifreliyici ve klan oluştur gibi vs eklentiler varmi ? takim , çete yada klan oluşturma gibi eklenti kurulsa olmazmi ? klan siralamasi olsa klana oyuncu davet et gibi olmazmi düşünüyormusunuz böyle birşey
Nick Şifreleyici mevcut, klan gibi bir sistem düşünmüyoruz nedeni şu an zaten pek insan mevcut değil serverde gerek duymadık. Mod haftaya kadar duracak eğer dolmaz ise düşündüğümüz kadar maç sunucusu yapma taraftarıyım Emre ile konuştuktan sonra.
Bunun yerine yönlendirme alır isen TR de ilk yapabilirsin bence arkadaşın dediğin gibi klan sistemi falan muhteşem olur yani ben bile ordan çıkmam kendi serverim olmasına rağmen bence bunu gözden geçir

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

By.King ►EmrullaH◄ yazdı: Pzt Ara 24, 2018 11:39 pm Bence modlar eklensin belki de vardır kurt modu vs.
Modlar mevcut, adminler açıyor şu anlık sadece.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Özcan Örs yazdı: Sal Ara 25, 2018 12:33 am
Bunun yerine yönlendirme alır isen TR de ilk yapabilirsin bence arkadaşın dediğin gibi klan sistemi falan muhteşem olur yani ben bile ordan çıkmam kendi serverim olmasına rağmen bence bunu gözden geçir
Yön çakarım ama 1 gün sonra Ömer bey serverine giriş uzun 50 tane model vb var derse deyim yerinde boşa gider para..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Özcan Örs
Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
Clan İsmi: TIMGaming
İletişim:

Mesaj gönderen Özcan Örs »

ulyoS yazdı: Sal Ara 25, 2018 12:43 am
Özcan Örs yazdı: Sal Ara 25, 2018 12:33 am

Yön çakarım ama 1 gün sonra Ömer bey serverine giriş uzun 50 tane model vb var derse deyim yerinde boşa gider para..
Anladım bunu o zaman Ömer telli ile görüşmek lazım çünkü böyle mod csd de ilk olacak sanırım çokta iyi tutacaktır değerlendirmek gerek ama gene de bizim deyimimizle olmaz onların kararı

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Öyle, güzel ve eğlenceli oldu..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Barbaros
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
Clan İsmi: Rebellion

Mesaj gönderen Barbaros »

ulyoS yazdı: Sal Ara 25, 2018 1:17 am Öyle, güzel ve eğlenceli oldu..
harbidende çok güzel olmuş mod emeği geçenlerin ellerine sağlık ben ztn 1.6 bıraktım cs29 kapattıktan sonra bende heves kalmadı suan server ve ts acık ama gırıp oynamıorum bıle cs source başladım ama sızın servere gırıp oynıyacagım hep ts nızede uğrayacam

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Barbaros yazdı: Sal Ara 25, 2018 9:26 am
ulyoS yazdı: Sal Ara 25, 2018 1:17 am Öyle, güzel ve eğlenceli oldu..
harbidende çok güzel olmuş mod emeği geçenlerin ellerine sağlık ben ztn 1.6 bıraktım cs29 kapattıktan sonra bende heves kalmadı suan server ve ts acık ama gırıp oynamıorum bıle cs source başladım ama sızın servere gırıp oynıyacagım hep ts nızede uğrayacam
Bekleriz tabi, ben de bırakmıştım normalde. Ancak olmuyor :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

jimmybeys

Mesaj gönderen jimmybeys »

VATAN ALBAYRAK AİLESİ OLARAK BAŞARILAR DİLERİZ .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala