bunu ts lerine gidip görüşeceksinAnthraX yazdı: Prş Ara 20, 2018 7:56 pm selamun aleykum.
ben nurullah AnthraX nick iyle sizin klanda oynuyordum bılıyorsunuz zaten .
neyse
dun karvel tw baktı benım bılgısayarımda. bu pc normalde benım bıladerın pc sı ve kendısı askerde oldugu ıcın ben kullanıyorum. kendısı hıleyı cok seven bırı oldugu ıcın bır suru cfg tarzı seyler ındırmıs. karvelde onları gordu ve haklı olarak benı ts den ve oyundan banladı.
buraya kadar normal. ben hıleden asırı derece nefret eden bırı olarak kendıme bunu yedıremedım ve bıladerı aradım. ozellıkle bu konu ıle ılgılı ve kendısı bana ındırdıgını ama hıc kurmadıgını soyledı. bende cs dosyasının ıcındekı tum dosyları tek tek ama tek tek acarak ınceledım ve hıc bırınde cfg yada ona benzer bır sey olmadıgını gordum. bu da benı yargısız ınfaz yapmıs oldu. gercı aynı ıslemı clan alımında da burakhan yapmıstı. tw ye bakmıstı ve aynısını oda soylemıstı bır suru cfg dosyası buldu ama oyunda kurulu olmadıgını soylemıstı. benı clana gerı alınfelan demıyorum. ama ıcıme oturdugu ıcın sabahtan berı sıze ulasabılecek bır yol arıyordum ve burayı bulabıldım.
KESINLIKLE AMA KESINLIKLE BENIM HILE ILE ILGIM OLAMAZ ZATEN KI BEN PC DE OKADAR KAFASI BASAN BIRI DEGILIM.
zaten okadar pc bagılımsıda degılım muhabbetınız guzel dıye gelmıstım aksamdan aksama bır kac saat takılıp sonrada sıkılan bırıyım ben. bu acıklamayı yapma gereksınımı duydum cunku gercekten rahatsız oldum. hayatında hılenın nedemek oldugunu bılmeyen adama ( kı half lıfe ın ılk serısını hılesız bıtırebılmek ıcın gunlerımı harcamıstım ) hılecısın yaftası yapıstırılmasını kondurmadım. oyuzden kusura bakmayın eger yanlıs anlasıldıysam umarım bu mesaj sızlere ulasır. sıze ıyı eglenceler...
Best of BrotherHood Pro Public cs4 Net
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
DİKKAT !
CSDurağı haricinde server tanıtımı , ip reklamı yapan kişilerin konuları silinecek, tekrarında üyelikleri banlanacaktır.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 676
- Server Ip/DNS: CS38.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Rebellion
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs3.csduragi.net
- Clan İsmi: TIMGaming
- İletişim:
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1112
- Server Ip/DNS: Csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: Biizn-i Hüda
Bunun seni alakadar eden kısmı ne Barbaros? Kişi tsden ban yediği için ve burdan ulaşabileceğini düşündüğünü için yazmış. Clan tanıtım bölümü sadece başarılar ve teşekkürler yazmak için değildir.
Lütfen boş yorumlarınızı kendinize saklayın.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 4297
- İletişim:
Katılıyorum.EmirhanBeyBeta yazdı: Cum Ara 21, 2018 9:43 amBunun seni alakadar eden kısmı ne Barbaros? Kişi tsden ban yediği için ve burdan ulaşabileceğini düşündüğünü için yazmış. Clan tanıtım bölümü sadece başarılar ve teşekkürler yazmak için değildir.
Lütfen boş yorumlarınızı kendinize saklayın.
Nedeni de özel mesaj da boşa yapılmadı yani.
Linklerini gizle |
-
arkadaslar ulasabıldıgım tek yer burası oldugunu belırmıstım zaten.
ben gereklı acıklamayı yaptım. ıcımı rahatlattım. o yuzden daha fazla acıklama yapma gıbı bır nıyetım yok. olan olmus. ben yıne aynı sekılde herhangı bır sw ye gırer 1-2 saat takılır keyfıme bakarım. yorum ve cevaplar ıcın yınede tesekur ederım
ben gereklı acıklamayı yaptım. ıcımı rahatlattım. o yuzden daha fazla acıklama yapma gıbı bır nıyetım yok. olan olmus. ben yıne aynı sekılde herhangı bır sw ye gırer 1-2 saat takılır keyfıme bakarım. yorum ve cevaplar ıcın yınede tesekur ederım
Linklerini gizle |
-
Başarılar dilerim bi ara serverinize uğrarım
Linklerini gizle |
-
VATAN ALBAYRAK AİLESİ OLARAK BAŞARILAR DİLERİZ .
Linklerini gizle |
-